FCSB-Sepsi: bukaresti reakció a magyarellenes rigmusokra

A sportigazgató szót kért.

Forrás: Sepsi OSK/Facebook

Romániában az előző héten rendezték meg a kupadöntőt, amelyet az FCSB együttese 1-0-ra nyert meg a Sepsi ellen. A találkozót Ploiestiben rendezték meg zárt kapuk mögött. A bukarestiek a hazatérést követően együtt ünnepeltek a szurkolókkal. Az öröm pillanatai során magyarellenes rigmusok is felcsendültek, az esetet egyébként állítólag vizsgálni fogja a szövetség.

Az FCSB sportigazgatója, Mihai Stoica a Facebookon tett közzé egy bejegyzést. Stoica reagált arra is, hogy a Sepsinél elvárnák a bocsánatkérést a bukarestiektől. Stoica kijelentette, hogy nem fog elnézést kérni.

 

"És őszintén, tőlem sem kértek bocsánatot amikor az ő szurkolóik engem szidalmaztak a bajnoki meccseken. Tisztán és érthetően, az anyanyelvemen" - idézi az nso.hu a sportigazgatót.

 

Stoica egyébként arra is rávilágított, hogy a sepsi küldöttség magyar rigmusokat üvöltött a mérkőzésen.

"Nem zavart, még úgy sem, hogy ez a Román Kupa fináléja volt. Az sem zavart, hogy sajtóhírek szerint a magyar kormány tölti fel olyan klubok számláit, amelyek a román versenyrendszerben szerepelnek, de lehet vannak román szurkolók, akiket ez zavar" - fogalmazott Stoica.
 

KORÁBBAN:

Slovan-Vidi: lökdösődések - VIDEÓ - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink