Elmondta a sportigazgató, mikor távozhat Szoboszlai

Elismerően nyilatkozott a magyar válogatott labdarúgóról.

Forrás: redbullsalzburg.at

Christoph Freund sportigazgató szerint a magyar válogatott Szoboszlai Dominik a téli szünetben távozhat az RB Salzburg labdarúgócsapatától.

Freund a Sky Sport Austriának kedden úgy fogalmazott, természetesen szeretné, ha a húszéves játékos a lehető leghosszabb ideig az osztrák bajnoki címvédőnél maradna, viszont az az egészséges, ha a megfelelő időben megteszi a következő lépést a pályafutásában.

 

Brutálisan megemelkedhet Szoboszlai vételára - NB1.hu

 

 

"Meglátjuk, mi történik télen, de nagy a valószínűsége, hogy egy nagy klubhoz kerül" - tette hozzá.

Osztrák médiaértesülések szerint az Atlético Madrid, a Real Madrid, az Arsenal, a Tottenham Hotspur és az RB Leipzig is érdeklődik Szoboszlai iránt.

A sportigazgató felidézte, hogy a magyar futballista az elmúlt hetekben több mérkőzésen is kiváló teljesítményt nyújtott, ám akadtak kevésbé jó meccsei is. Hangsúlyozta, esetében a fejlődés következő lépése az, ha minden találkozón magas szinten teljesít.

 

Szoboszlait nem eladják, hanem megveszik! - NB1.hu

 

 

"Meg vagyok győződve, hogy a következő években Európa egyik legjobb középpályásává válhat" - nyilatkozta Christoph Freund.

Az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn győztes gólt szerző Szoboszlai 2018 óta 74 mérkőzésen 22 gólt szerzett és 33 gólpasszt adott Salzburgban. A bajnokságot három, az Osztrák Kupát két alkalommal nyerte meg, a legutóbbi idényben pedig az élvonal legjobb játékosának választották.

Legfrissebb híreink