Eléggé jól érkezik a kapu elé az MTK egyik kiszemeltje – videók

Két légióst már bejelentettek a kék-fehérek.

Forrás:

Alaposan felpörgött az átigazolási piacon az élvonalba feljutott MTK, hiszen két légiós érkezését tegnap és ma már be is jelentették a kék-fehérek vezetői (egyébként híreink szerint nagyon sok külföldi érkezhet Magyarországra a nyáron...)

Az újak közül Sebastián Herrera 25 éves kolumbiai balhátvéd, Tiago Ferreira 26 éves ballábas, belső védő Portugáliából. De már arról is hírt adtunk, hogy információink szerint a Görögországban védő Megyeri Balázzsal is felvették a kapcsolatot a klubvezetők, de már azt is jeleztük, hogy az észak-macedóniai Bojan Miovski személyében 20 éves támadó is érkezhet. 

Miovski a macedón Fk Renova játékosa (volt), cikkünk tegnap esti megjelenése után kaptunk egy levelet egyik olvasónktól, aki elküldött nekünk egy macedón cikket, ami pár nappal ezelőtt jelent meg a témakörben. Ebben videók is vannak a kiszemeltről.

Miovski i Renovës hapave të Selmanit dhe Bardhit, transferohet në Hungari - infOSport

Bojan Miovski më nuk është pjesë e Renovës. Talenti 20-vjeçar tashmë e sheh veten gati për të bërë atë hapin final, derisa ekskluzivisht për "infOSport.mk" zbuloi edhe emrin e skuadrës së tij të re. "Falënderojë Renovën që më dha mundësinë të rritem edhe më shumë si futbollistë, ndërsa mund të ju them se në të...

Annyit megállapíthatunk, érzi azt, hogy kell érkezni a kapu elé, íme:

 

Legfrissebb híreink