Dzsudzsák és a Lokiba igazolás: Kondás sejtelmes reakciója

Korhut is középpontban.

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Korábban beszámoltunk arról, hogy a goal.com magyarországi kiadása szerint nagy esélye van annak, hogy Dzsudzsák Balázs és Korhut Mihály hazatérjen és légióséveiket abbahagyva ismét Debrecenben futballozzanak, játékosként segítve az NB II-ben a Lokit.

Az nb1.hu úgy vélekedett, elképzelhető, hogy Dzsudzsák amolyan támogatóként, szponzor-játékosként érkezzen, ha érkezik, így a pályán és gazdaságilag is erősödne a DVSC.

Érvek és ellenérvek Dzsudzsák Balázsnak az NB II-es DVSC-be való igazolásáról - NB1.hu

 

A Bors megkérdezte a debreceniek vezetőedzőjét, Kondás Elemért arról, mit szólna a kettős érkezéséhez játékosállományt tekintve. "Írják az egészen pontos reakciómat: nem akarok erről semmit sem mondani" - fogalmazott sejtelmesen a tréner.

 

A Bors kiemeli, a Loki ugyanúgy 1,2 milliárd forintból gazdálkodik majd, miként tette az NB I-ben, Tőzsér Dániel visszavonulásával a bérbüdzséből is felszabadul egy jelentős összeg, ami persze még így sem teszi lehetővé, hogy Dzsudzsák hasonló fizetést kapjon, mint az Al-Ainnál, de az esetében már aligha csak a pénz a motiváló erő. Mindemellett a válogatott szempontjából szem előtt lenne, és ha még Korhut is hazatérne a görög Arisz Szalonikitől, nemcsak a Debrecen, hanem a nemzeti együttes is kapna egy elég ütős kis bal szárnyat.

Legfrissebb híreink