Dorog-Fradi: jön a pálya felújítása

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

Az nb1.hu vasárnap ott volt a Dorog-Nyíregyháza (1-0) NB II-es bajnokin és már akkor is tapasztaltuk, hogy a pályafűtéssel (még) nem rendelkező pálya talaja nem éppen ideális. Azóta rengeteg eső esett, még jobban felázott, majd sártengerré változott a talaj, ami az FTC elleni tegnapi kupameccsre (1-2) már gyakorlatilag teljesen alkalmatlan volt.

Interjú a Dorog edzőjével: kiejthető-e a Fradi a Magyar Kupából? - NB1.hu

 

A mérkőzés előtti napon, kedden, viszont a következő közlemény jelent meg Dorog város honlapján:

„Megújul a pályatest és a világítás

Megújul a labdarúgó stadionunk. Pályafűtés, világítás, öntözőrendszer-kiépítés, a vízelvezetés megoldása, az irányítási pont és a labdafogó-háló kialakítása, 20 m2-es led kijelző kihelyezése, továbbá két új vizesblokk építése szerepel a tervekben, amelyeknek kivitelezése tavasszal kezdődhet el a Buzánszky-stadionban. A centerpálya mellett a területen két új műfüves edzőpálya is elkészül a következő hónapokban.

Márciusban kezdődhet a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadion felújítása

Megújul a pályatest és a világítás

A fejlesztés állami támogatásból valósul meg.

Március 15-étől a Dorogi FC kiköltözik a stadionból, az edzések mellett a tavaszi forduló hátralévő mérkőzései is máshol lesznek majd. A mérkőzések helyszíneiről, időpontjairól a www.dorogifc.hu-n, illetve a Dorogi FC facebook oldalán találhatnak információkat.”

Legfrissebb híreink