Dárdaiék újabb 100 milliót kapnak

Az edzőváltás oka.

Forrás: herthabsc.de

Dárdai Pál az előző héten a Frankfurt otthonában irányította először a Hertha együttesét a visszatérését követően. A mérkőzés berlini szempontból nem sikerült valami jól, hiszen az ellenfél 3-1-es győzelmet aratott.

Harc a bennmaradásért: Petry Dárdai stílusáról is nyilatkozott - NB1.hu

 

Dárdai Bruno Labbadiát váltotta a Hertha kispadján. Jens Lehmann a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak többek között erről is nyilatkozott.

"Nagyon tiszteltem az előző edzőt, de vele valamilyen oknál fogva a játékosok nem igazán fejlődtek. Az új trénernél most már fejlődő pályára kell lépniük a srácoknak. Berlin Németország legnagyobb városa, úgy érzem, a csapat kilátásai jók. Bár a szezon előtt a nemzetközi kupaszereplést céloztunk meg, erre nagy esélyt jelenleg nem látok" - fogalmazott a korábbi kiváló kapus, aki a kék-fehér klub tanácsadói testületének a tagja.

Lars Windhorst eddig 274 millió eurót fordított a Hertha csapatára, de Lehmann úgy értesült, hogy további 100 milliót pumpál az együttesbe az elkövetkező hónapokba. Vagyis anyagi gondokkal nem kell küzdeniük Dárdaiéknak...

Hertha-BSC-Aufsichtsrat: Jens Lehmann fordert mehr Dankbarkeit

A Hertha jelenleg a 15. helyen áll a táblázaton. A gárda pénteken az éllovas Bayern Münchent fogadja. 

FRISSÍTÉS:

14.45

Világbajnoktól kapott óriási bókot Dárdai - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink