DAC: hamarosan bejelentik a magyar válogatott támadó érkezését?

Már izzítja a közösségi médiát a klub.

Forrás:

Nemrég jeleztük, hogy a DAC-tól a lengyel bajnokhoz igazolt Vida Kristopher, az ügyében már a hivatalos bejelentés is megtörtént.

Vida: bejelentették az érkezését a lengyelek - NB1.hu

Forrás: piast-gliwice.eu Ahogy korábban is megírtuk, Vida Kristophert kinézte magának a lengyel Piast Gliwice együttese. Vida hétfőn érkezett meg a Felső-Sziléziában elhelyezkedő Piast Gliwice-hez, ahol sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, így a szerdai napon aláírta a 3,5 évre szóló szerződést a lengyel bajnok csapattal.

A dunaszerdahelyi klub nemrég a Facebookon jelentette be, hogy hamarosan új játékos érkezését posztolják. Mint jeleztük, a DAC kiszemeltjei között van Németh Krisztián, aki legutóbb a Sporting Kansas City játékosa volt, ám a Wikipedia már mint a csallóköziek játékosaként ír róla a szószedetében.

Magyar válogatottal pótolja a DAC Vidát? - NB1.hu

Forrás: mlsz.hu Mint már korábban beszámoltunk róla, Vida Kristopher jó eséllyel holnap aláírhat a lengyel címvédő Piast Gliwice-hez, a DAC-nál már meg is találhatták az útódját. Mint korábban beszámoltunk róla, szemet vetett a lengyel címvédő a DAC magyar játékosára, Vida Kristopherre. Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Tamás Márk nemrég elhagyta a Diósgyőr csapatát.

Némethről ez az egyik leghíresebb kép, ami az USA-ban készült, eléggé hasonlít ahhoz a körvonalhoz, ami a DAC bejegyzésében látható...

FRISSÍTÉS, 16.56:

Hangulatfokozó videóval jelentette be a DAC Németh Krisztiánt - az átigazolás részletei - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink