Bővült Gulácsi Péter családja, Szoboszlait nagy megtiszteltetés érte

Így lehet bejutni a Fradi BL meccsére.

Forrás: Bundesliga/Facebook

GULÁCSI PÉTER
Vasárnap megszületett Gulácsip Péter második gyermeke, amit a magyar válogatott kapusa az Instagramon jelentett be.

SZOBOSZLAI DOMINIK
Szoboszlai Dominikot választották a második forduló legjobbjának a német labdarúgó Bundesliga honlapján - jelezte az MTI.

A bundesliga.com oldalon emlékeztetnek, hogy a magyar válogatott hosszú ideig sérüléssel bajlódó középpályása pénteken 224 nappal az átigazolása után lépett először kezdőként pályára az RB Leipzigben, s két remekbe szabott góllal tette emlékezetessé a napot.

"Leírhatatlan, amit érzek azok után, hogy hét hónapig nem játszhattam" - mondta a Stuttgart elleni 4-0-s sikert követően Szoboszlai. "Mindennap keményen dolgoztam és hittem magamban. Nagyon boldog vagyok a teljesítményem miatt."

Csapattársa, Emil Forsberg úgy jellemezte a magyar játékost, hogy két fantasztikus gólt szerzett, s biztos benne, hogy még többet fognak látni tőle, mert óriási tehetség.

A 20 éves Szoboszai eddig összesen 107 percet játszott az előző szezonban bajnoki és kupaezüstérmes lipcsei csapatban, és már három gólnál tart.

FERENCVÁROS
A torlódás elkerülése érdekében érdemes már a visszavágó előtt két órával megérkezni a Groupama Arénához.

Mint ismert, magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk 2021. augusztus 24-én, kedden 21.00-tól a Groupama Arénában a svájci Young Boys együttesét fogadja a Bajnokok Ligája-selejtező rájátszásának visszavágóján. Az első mérkőzést Bernben 3-2-re a Young Boys nyerte meg.

A budapesti meccset kiemelt szurkolói érdeklődés övezi, ezért tisztelettel arra kérjük a drukkereket, hogy foglalják el helyeiket időben a lelátón! Lehetőség szerint érkezzenek meg már kapunyitásra (19.00) a stadionhoz, mert a beléptetés több időt vehet igénybe, így sorok alakulhatnak ki.

Fontos tudnivaló, hogy a jelenleg is érvényes egészségügyi előírásoknak megfelelően a Young Boys elleni visszavágón való részvétel feltétele az érvényes jegy bemutatásán túl a védettségi igazolvány/applikáció és a fényképes személyazonosító megléte. Emellett arra szeretnénk kérni a kilátogató szurkolókat, hogy a saját és szurkolótársaik egészségének megóvása érdekében a stadionba való belépést követően viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot!

Köszönjük együttműködésüket!

Legfrissebb híreink