Bogdán és Hegedüs vezetésével a cél: 25 millió forint!

Óriási adománygyűjtés indult.

Forrás: tegyjot.hu

Dr. Zalai Dávid, az MTK sporttudományi munkatársa több labdarúgóval együttműködve indított jótékonysági gyűjtést a koronavírus-járvány elleni küzdelemre. Az ötletgazda mögé támogatóként beállt a Hibernian FC hússzoros magyar válogatott játékosa, Bogdán Ádám és a Puskás Akadémia kapusa, Hegedüs Lajos is.

Akcióba lendültek a Fradi és a Kisvárda ultrái is - NB1.hu

 


tegyjot.hu oldal felhívása:

"Jelen kezdeményezés a magyar labdarúgásban sportoló és dolgozó és minden labdarúgást szerető szurkolónak is egy lehetőség az egyéni és a közös győzelemhez. Szurkolóink most nem tudnak támogatni minket, de csatlakozva hozzájuk most nekünk is támogatást kell nyújtani.

Adományainkkal segítsük a Szent László Kórházat a koronavírus-járvány legyőzésében. Támogassuk a járványügyi központ egészségügyi szakembereit, továbbá a kórház infrastruktúrájának és műszerezettségének fejlesztését.

Játékosok, edzők, szakemberek, vezetők és kedves szurkolók, nyerjük meg együtt ezt a meccset is.

Bár lehet, hogy különböző csapatokban játszunk, dolgozunk, más csapatoknak szurkolunk, de a pályán kívül mi egy csapat vagyunk.

Kedves barátaink, volt csapattársak, edzők, kollégák, sportbarátok!

Vállaljunk felelősséget, mutassunk példát, teljesítsünk. A kezdő sípszó elhangzott, a mérkőzés elkezdődött. Az első félidőre – ami 2020. április 24. éjfélig tart – a cél 25 000 000 Ft összegyűjtése.

 

A közös CÉL egyesítsen minket! Győzzük le eddigi legkeményebb ellenfelünket, #nalunkalabda!"

Az adakozás részleteiről IDE kattintva minden megtudható.

Legfrissebb híreink