Akcióba lendültek a Fradi és a Kisvárda ultrái is

Nem tétlenkedtek.

Forrás: kisvardafc.hu

A koronavírus-járvány alatt a magyar futballélet egyöntetűen fog össze. A mai nap során két NB I-es klub szurkolói csoportja is segített egy-egy egészségügyi intézménynek a nehéz helyzetben.

A Ferencváros B-közép Facebook-oldalán számolt be akciójáról. "Szurkolótársaink! Ma a Ferencvárosi B-Közép nevében az egyik olyan budapesti kórházban jártunk, amely a járvány által erőteljesen érintett. 20 adag meleg reggelit, ásványvizet és gyümölcsöt vittünk a dolgozóknak, hogy egy kicsit ezzel is támogassuk a munkájukat ebben a nehéz időszakban.

Nagyon örültek az adománynak, mi pedig mostantól úgy tervezzük, hogy rendszeresen támogatni fogunk 1-1 kórházat hasonló felajánlásokkal. Ehhez a Ti segítségeteket is kérjük majd, akinek lehetősége van, támogasson minket ebben!"

Eközben a Kisvárda Master Good FC hivatalos szurkolói csapata, a Várkerti Vitézek tagjai úgy döntöttek, hogy egy professzionális ózongenerátor vásárlásával szeretnék segíteni az Országos Mentőszolgálat kisvárdai állomásának munkáját a sikeres védekezésben - írta a klub honlapja.

Íme a Várkerti Vitézek beszámolója a felajánlásról:

„Több jótékonysági akciót is lebonyolítottunk már városunkban, így próbálva könnyíteni a rászorulók életét. Ezekben a nehéz napokban sem nézhetjük tétlenül, hogy rengeteg ember, rengeteg munkával próbálja megvédeni a családaink és a mi életünket is. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezzel az eszközzel próbáljuk megkönnyíteni a kisvárdai mentők mindennapjait, hiszen szükségük van a szakszerű fertőtlenítési módszerekre!

Sok sikert kívánunk nekik munkájukhoz és velük vagyunk ebben az embert próbáló harcban! A kisvárdai lakosoktól pedig annyit kérünk, hogy maradjanak otthon, vigyázzanak szeretteikre, hogy a bajnokság újraindítása után együtt szurkolhassunk kedvenc csapatunknak. Mi megígérjük, hogy erőnkhöz mérten a jövőben is támogatni próbálunk minden arra méltó kezdeményezést!

Hajrá, Kisvárda, mindent bele Magyarország!"

Legfrissebb híreink