nb1.hu

Böde Dániel góllal tért vissza

Letelt a hosszú eltiltása.

Korábban az NB3.hu-n már jeleztük, hogy a Ferencváros II a Paks II otthonában 3-2-es vereséget szenvedett:

A találkozón a paksi kezdőcsapatban jutott szóhoz Böde Dániel, akinek letelt az öt mérkőzésre szóló eltiltása. Böde egyébként nem teketóriázott, mivel már a második percben gólt szerzett.

Ezt követően is a Tolna megyeiek domináltak, ennek köszönhetően a szünetben 3-0 állt az eredményjelzőn. A második játékrészben Kokovai és Berényi találataival felzárkózott ugyan az FTC, de az egyenlítés nem jött össze.

Böde egyébként végigjátszotta a meccset, a 92. minutumban sárgát kapott. A 25-szörös magyar válogatott futballista a mostani idényben négy gólt szerzett eddig az NB III-ban. A paksiak a 10. helyen állnak a tabellán, az FTC pedig a 13. pozícióból várja a folytatást.

NB III, Közép csoport, 19. forduló
Paksi FC II–Ferencváros II 3–2 (3–0)
Paks, v.:
Dobai (Ring E., Perák)
Paks II: Simon B. – Görög, Osztermájer (Ádám D., 67.), Szekszárdi, Szécsi (Gregor, a szünetben) – Horváth K. (Heisler, 88.), Vas G., Tamás O. (Lakatos-Lengyel, 27.) – Ribár (Pesti Z., 67.), Böde D., Volter. Edző: Kindl István
Ferencváros II: Őri L. – Orosz M., Fenyvesi (Kokovai, a szünetben), Varga S. (Berényi, a szünetben), Manner, Cubra (Juhász B., 73.), Godányi (Varga Z., a szünetben), Horváth B., Takács Á., Pajti (Tóth A., a szünetben), Pócsik. Edző: Korolovszky Gábor
Gólszerzők: Böde (2.), Volter (35.), Szekszárdi (45+1., 11-esből), illetve Kokovai (57.), Berényi (73.).
Kiállítva: Kindl I. (69., pályán kívül)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek