A Kicker megírta, miért és hová távozhat Szoboszlai a télen

Nagyon fontos meccse lesz a Salzburgnak.

Forrás:

Amennyiben a Salzburg nem jut be a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, Szoboszlai Dominik már télen eligazolhat az osztrák csapattól – írja a Kicker.

Ehhez a salzburgiaknak nem kell mást tenniük, mint az utolsó csoportmeccsen hazai pályán ki kell kapniuk attól az Atlético Madridtól, mely az első, egymás elleni találkozásuk során 3-2-es győzelmet aratott a lenyűgöző Wanda Metropolitanóban. Az osztrák csapat első gólját egyébként Szoboszlai Dominik szerezte, azzal akkor 1-1 lett az állás. A két gárda között most 2 pont különbség van, a hispánok javára.

A Kicker most azt írja, Szoboszlai a nyáron biztos, hogy távozik a Salzburgtól, mely csapathoz 2022 nyaráig köti szerződés, a piaci értékét jelenleg 25 millió euróra becsülik. 

 

A német lap hozzáteszi, amennyiben a Salzburg nem jut tovább a BL-ben a csoportjából, akkor a magyar válogatott középpályása már a télen távozhat, az új csapata meg a RB Leipzig lehet. Szoboszlai lehet egyébként a 19. játékos, aki ezt az utat járná be.

 

Szoboszlaival kapcsolatos átigazolási hírről ma már beszámoltunk, mert Portugália egyik élcsapata is szemet vetett rá, de az is kiderült, hogy Szabics Imre is hívta a tehetséget, még azelőtt, hogy Salzburga került volna.

Az nb1.hu már többször jelezte, hogy nagyon jó az, hogy ennyit foglalkozik a külföldi sajtó Szoboszlai sorsával, mert az nem csak az ő, hanem a teljes magyar labdarúgás ázsióját növeli.

Szoboszlait Szabics is akarta, most meg újabb kérője akadt - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink