nb1.hu

FTC-Vidi: bejött Lisztes Krisztián édesapjának a jóslata – reakció

A fiatal játékos öröme nem lehet felhőtlen.

A Ferencváros vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvárral az NB I-ben. A bajnoki hőse Lisztes Krisztián volt: a Fradi 17 éves tehetsége a szünetben állt be, és Sztanyiszlav Csercseszov bizalmát két góllal hálálta meg.

A duplázó futballista a meccs után a fradi.hu-nak nyilatkozott. Lisztes elmondta, az öröme akkor lenne felhőtlen, ha csapata megnyerte volna az összecsapást. Hozzátette, mindkét gólnál nagyon elérzékenyült, majdnem elsírta magát a pályán. Az ifjú futballista a közönség biztatását szintén kiemelte, valamint a videóban arról is beszélt, mit kértek tőle a becserélése előtt, illetve az is kiderült, hogy bejött apja jóslata:

Azt mondták, hogy ne izguljak, mert ez még mindig csak a második NB I-es meccsem volt. Mondták, hogy játsszam azt a játékot, amit tudok. Egy az egyeket próbáljam megnyerni, előrefelé amit tudok, csináljam meg. Édesapám talán jobban elérzékenyült, mint én. Egy hete mondta, hogy azt érzi, hogy a Vidi ellen játszani fogok” – árulta el Lisztes Krisztián.

Lisztes apja kétszer lett bajnok az FTC-vel, illetve tagja volt annak a csapatnak, amely a BL-ben a csoportkörbe jutott 1995-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC