nb1.hu

Akasztó: pályaavató meccset játszik a Kecskemét

Megvan, mikor zárják le a lilák hivatalosan az őszi szezont.

Az őszi idénynek ugyan vége, de egyelőre edzésben maradt az NB I 2. helyén álló Kecskemét: a lilák ugyanis szerdán pályaavatót játszanak Akasztón.

Íme, a klub közleménye:

"Szerdán egy meghívásnak tesz eleget klubunk, az Akasztó FC vendégei leszünk, hiszen a község sporttelepén az új műfüves és füves pálya hivatalos átadójára kerül sor.

Az akasztói klubbal kiváló viszonyt ápolunk, hiszen már korábban is játszottunk barátságos meccset velük. Az Akasztó FC elnöke nem más, mint Endrődi Ferenc, a Hufbau-Akker tulajdonos-ügyvezetője, aki régi támogatója már klubunknak. Akasztón egy komoly fejlesztés valósult meg, hiszen műfüves és füves pálya átadására kerül sor, ami kitűnő körülményeket biztosít majd ahhoz, hogy a helyi labdarúgók a legkisebbektől a legnagyobbakig méltó körülmények között rúghassák a jövőben a labdát. A mérkőzést követően csapatunkat egy vacsorára is vendégül látják majd.

A 17:00-kor kezdődő mérkőzésre 1000 forint lesz egységesen belépő, a befolyt összeget a szervezők jótékonysági célokra fogják felajánlani. Az akasztói sporttelep a Sport utca 18. szám alatt található. "
 

A klubhonlap jelzése szerint a meccs után még néhány vizsgálat és mérés vár a pihenő előtt a játékosokra, majd őszi szezont hivatalosan november 18-án egy vacsorával fogják lezárni. A keret december közepén kezdi meg újra a közös munkát, addig egyénileg kiadott program alapján tartják magukat formában a játékosok. 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC