nb1.hu

Élő közvetítés az Izland-Magyarország Eb-csoportmérkőzésről

Marseille – Hírek, videók, egy helyen. A szurkolókkal leszünk végig! 1-1! FOLYAMATOSAN FRISSÜL!

18 órától lép pályára a magyar válogatott Izland ellen a második Eb-mérkőzésén. Folyamatosan frissülő cikkünkben számolunk be a mérkőzéssel kapcsolatos összes fontos eseményről.

 

Az Izland-Magyarország mérkőzés online tudósítása a linkre kattintva érhető majd el 18 órától.

 

A magyar válogatottról eddig megjelent összes hír ezen a linken, míg az nb1.hu szerkesztőjének a szurkolókról készült eddigi videói, fényképei, élő, videós bejelentkezései a helyszínről erre a linkre kattintva érhetőek el. Fotógaléria meg erre található a magyarok vonulásáról, szurkolásáról.

 

 

Június 18. szombat

 

20.07: Mindenki ünnepeljen, akárcsak a csapat és a szurkolók a stadionban. Mi dolgozunk tovább, nekünk ez az ünnep!

 

 

 

20.01: Nagy Ádámnak és Bernd Storcknak is igaza van: a magyar válogatott játszott a focit. Már megint! Storck azt mondta, ma ünnepel a csapat. Mi tesszük hozzá, minden magyar így tesz majd!

 

 

 

 

 

 

19.52: Vége! Harmadiknál rosszabbak már nem lehetünk a csoportban Köszönjük, fiúk, ismét hatalmasak voltatok!

 

 

 

19.44: Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól 1-1, 88.p Megszerettem ezt az izlandi embert. Kapjon földeket és mindent mást a szigeteken, meg mondjuk ingyen BKV-bérletet! Köszönjük!

 

 

 

 

19.31: Annyival jobbak vagyunk a második félidőben, hogy az ikszet megérdemeljük. Legalább! Hajrá, Magyarország! Mindent bele!

 

 

 

19.22: A 67. percben Bernd Storck cserélt: Stieber és Priskin lement, Böde és Nikolics kapott lehetőséget.

 

 

1913: Statisztika az első félidőről.

 

 

 

19.10: Ezért adott tizenegyest a spori. Az MTI felvétele.

 

 

 

 

19.02: Csere nélkül folytatódik a meccs. Gyerünk, fiúk, mindent bele! Bízunk bennetek és szurkolunk nektek!!!! Minden magyar a csapatért izgul! Az MTI felvétele Budapesten készült.

 

 

 

 

18.46: Szünet

 

 

18.42: Sorozatos védelmi hibák után szereznek vezetést az izlandiak. Előbb Guzmics röviden rúgta el a labdát, majd szögletre mentett. A beadás után Király kiejtette a labdát, kavarodás lett, a spori – talán túl könnyedén, tizenegyest adott, amit Sigurdsson értékesített.

 

 

 

18.27: 25 perc után kijelenthetjük, focizni jobban tudunk. Többet van nálunk a zsuga és a párharcokat sem veszítjük el. Ziccerek azonban még nincsenek.

 

 

 

 

18.12: 10 perc játék után elmondhatjuk, nagy a küzdelem a pályán. Ziccerek még nem voltak, a hangulat egészen elképesztő.

 

 

 

 

18.00: Elkezdődött! Frenetikus a hangulat. A magyar szurkolók miatt.

 

 

17.55: Lefújták a biztonságiak a magyar szurkolókat a kezdés előtt Így akadályozták meg a drukkereink erőinek az összevonását. A felvételeket a Reuters hírügynökség készítette.

 

 

 

17.30: Még 30 perc a kezdésig. Nem lehet ezt már kibírni nyugodtan! Hajrááááááááááááááááá, Magyarorszáááááááááááááááááág!

 

 

 

17.26: A Blikk is bejelentkezett a stadionból a Facebook-oldalán.

 

 

 

17.12: A csapat ismerkedik a nem túl jó hírű pályával. Reméljük, már nincsen trágya szaga

 

 

 

 

 

 

17.11: Berkesi Judit, az M4 riportere arról számolt be élő bejelentkezésekor, hogy a helyiek azt mondták, még soha nem láttak olyat, hogy ennyi szurkoló egyszerre megy egy focimeccsre. Mi tesszük hozzá: pedig azért ott sem piskóta szurkolótábor van…

 

 

17.07: A magyar drukkerek próbáltak minél többen egy szektorba összpontosulni, de a biztonságiak azokat, akiknek nem oda szólt a jegyük, már nem engedték be. De persze voltak, akik túljártak az eszükön, nem is kevesen…

 

 

16.50: A kezdőcsapatunk: Király – Lang, Guzmics, Juhász, Kádár – Gera – Dzsudzsák, Nagy, Kleinheisler, Stieber – Priskin

 

 

 

16.48: Ellenfelünk megérkezett a meccs helyszínére

 

 

 

 

16.17:  A magyar szurkolók együtt vonultak a stadionhoz. Az 12-13 ezres éneklő-ünneplő tömeg barátságos hangulatban érkezett meg a stadionhoz.

 

 

 

15.46: Kapjuk a szurkolói videókat is. Minden segítséget nagyon szépen köszönünk! 🙂

 

 

 

 

 

 

15.17: Eljárás indul a magyar szövetség ellen a keddi Eb-meccs miatt. A magyar mellett a román szervezet is így járt.

 

 

15.05: Most kaptuk a történelmi ihletésű montázst. Köszönjük!

 

 

 

14.56: Hangulatjelentés a vonulásról!

 

 

 

 

14.50: MAGYARORSZÁG!

 

 

 

 

14.36: Marseille magyar város lett!

 

 

 

14.16: Az esti mezek. A miénk a szebb. A sokkal szebb! Mint mindig!

 

 

 

14.03: Délelőtt sétával készült a válogatott a mérkőzésre. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is a fiúkkal tartott, és gratulált az eddigi teljesítményhez, mivel az osztrákok elleni meccs óta most találkozott újra a csapattal.

 

 

13.59: Békésen készülődnek honfitársaink az Izland elleni meccsre.

 

 

 

13.52: A román sajtó szerint magyar és lengyel huligánok készülnek lecsapni a drukkereikre. A vízió szerint csak ötezer román lesz a meccs helyszínén.

 

 

13.39: Gyülekező a magyar válogatott szurkolóival.

 

 

 

 

12.21: Az nb1.hu úton Montpellierből Marseille-be

 

 

10.41: Szavazattok az nb1.hu Facebook-oldalán. Belátásotok szerint, de azt azért eláruljuk, az nb1.hu az eredeti lájkra nyomott 🙂

 

 

 

10.08: A szövetség a Twitteren ismét figyelmeztet arra, amiről az nb1.hu is beszámolt tegnap: a FARE árgus szemekkel figyeli, cigányoznak-e a magyar drukkerek Izland ellen.

 

 

 

 

 

 

10.00: Az MLSZ is tovább hangol a mérkőzésre. Egyébként a szövetség kommunikációs osztálya is olyan formában van, mint a válogatott…

 

 

 

9.22: Izlandi szurkolók Franciaországban és a Feröer-szigeteken

 

 

 

9.16: A 444 egyik olvasója  a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptérről küldte a felvételt a honlapnak, ahol műszaki dolgozók már próbálgatják, hogyan reagál a kijelző arra, ha mondjuk a Berlin TXL mellé oda akarják pörgetni azt is, hogy HAJRA MAGYAROK. Első ránézésre nem omlik össze a rendszer, és a felirat a 18 órától kezdődő Magyarország-Izland meccs alatt, de valószínűleg már azt megelőzően is látható lesz a terminál kijelzőjén. Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója a 444-nek azt is elmondta, hogy három gép indul ma Marseille-be – két Wizzair és egy charter-járat – de mind úgy tele van, hogy "emberek a szárnyakon is ülnének, ha lehetne."

 

 

 

9.05: Hasznos információk a mérkőzésre tartóknak a magyar rendőrség Franciaországban dolgozó egységétől.

 

 

 

8.29: Videón a válogatott tegnapi tréningjének a legemlékezetesebb pillanatai.

 

 

 

7.56: Máris kaptunk egy képet, szerény véleményünk szerint, tökéletesen kifejez mindent!

 

 

7.53: Tegnap ezzel a hírrel zártunk, a fontossága miatt nem is árt ezzel a hírrel indítani a meccsnapot.

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC