nb1.hu

Ismét képbe került a Magyarországon az északmacedón bajnokság egyik legjobbja

Házi gólkirály lett.

Az NB1.HU január 9-én a következőkről számolt be: „Az NB1.HU már december 9-én jelezte, hogy Ljupco Doriev Magyarországon köthet ki. Értesülésünket most a sportmedia.mk is megerősítette

A portál cikkéből kiderül, hogy a 26 éves futballista a Mezőkövesd érdeklődését keltette fel.

Állítólag a kövesdiek 250 ezer eurót fordítanának a támadó átigazolására. 

A sportmedia.mk azt is kiemelte, hogy Doriev hazája bajnokságának egyik legjobbja. Ljupco Doriev jelenleg az északmacedón élvonalban szereplő Shkendija együttesét erősíti. 

A 26 éves futballista értékét a Transfermarkt 600 ezer euróra becsüli. Doriev szerződése mostani csapatánál 2023 nyarán jár majd le. 

Doriev ebben az idényben 20 tétmeccsen kapott bizonyítási lehetőséget a klubjában. A fellépései során hat gólt szerzett, emellett három gólpasszt is kiosztott.”

És akkor most essünk neki a legújabb fejleményeknek:

Ljupco Doriev 10 góllal házi gólkirály lett abban a csapatában, amelyik a harmadik helyen végzett a bajnokságban, így indulhat az Európa Konferencia Ligában. 

A támadó végül a télen nem kötött ki a Mezőkövesdnél, de azért érdekes a sorsa, mert az esetében újra él a magyar vonal, mert az NB1.HU úgy értesült északmacedón forrásoktól, hogy két NB I-es csapat is figyeli, a képviselői meg hamarosan Magyarországra érkezhetnek.

Doriev szerződése egyébként 2023 nyarán jár majd le.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC