nb1.hu

A FEB meg utoljára megbüntette az NB III-as Nyíregyházát

Magyarország – A Fegyelmi Bizottság továbbra is "díjazza" a pirotechnikát.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) május 24-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB II

 

Szabó Viktor (Budaörs), mert mint visszaeső, amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, megrúgta ellenfelét 3, Hevesi-Tóth Tamás (SZTK) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

Feczkó Tamás vezetőedző (Balmazújváros), mert a játékvezető ítélete ellen sorozatosan sportszerűtlenül reklamált, a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB a Szigetszentmiklós ellen labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétség elkövetése nem volt megállapítható, megszüntette.

 

NB III

 

Takács Krisztofer Lajos (MTK), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben megrúgta ellenfelét 2, Asztalos Dávid (Paks) 1, Csőke István (Monor), mert veszélyeztette ellenfele testi épségét 2, Dallos Máté (Szekszárd) 1, Boros Gábor (REAC) 1 és Horváth Benjámin (Tallya) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott

 

Bekő Balázs vezetőedző (ETO Futsal) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

 

A FEB a Sárvár – Andráshida mérkőzéssel kapcsolatban Szalai Péter (Sárvár) rendezőt a játékvezetők személyére sértő kifejezések használatáért a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4 soron következő NB III-as bajnok mérkőzésre eltiltja, a Sárvárt sportszakemberének sportszerűtlen magatartásáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB a III. ker. – Dorog mérkőzéssel kapcsolatban a III. kerületet mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért írásbeli figyelmeztetésben részesíti, a Dorogot szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

 

A FEB a Kazincbarcikát Szabó Ádám labdarúgóval szembeni pénzügyi tartozás miatt 50.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá, amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettség teljesítése nem történik meg, akkor a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és az átigazolási jogból 5 hónapra kizárja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC