nb1.hu

MTK: az NB II-be igazolt a száműzött, három játékost is kölcsönadtak

Szintén a másodosztályba.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az ősszel 13 bajnokin kezdő Balázs Benjámint az NB III-as csapathoz száműzték az MTK-nál, emiatt távozhat az együttestől.

Ez valóban így történt, rajta kívül ráadásul többen is távoznak (igaz, ők csak ideiglenesen) az együttestől. 

ÍME, AZ MTK KÖZLEMÉNYEI:

"Balázs Benjámin a felek közötti megállapodás értelmében a Tiszakécske együtteséhez igazol.

Mint arról beszámoltunk, Balázs Benjámin a szakmai stáb döntése értelmében nem került be az első csapat edzőtáborba utazó keretébe. Csütörtökön megszületett a hivatalos döntés a jövőjéről: a játékos az NB II-ben szereplő Tiszakécskénél folytatja. A 31 éves szélső hátvéd másfél éve szerződött klubunkhoz, az azóta eltelt időszakban 31 bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

"Bendzsinek" köszönjük a nálunk eltöltött időszakot, pályafutásához további sok sikert kívánunk!

 

Mint arról már beszámoltunk, Nagy Barnabás visszatér Szentlőrincre, ahol az előző bajnoki idény során is szerepelt. A 21 éves baloldali védő hét bajnokin játszott ősszel NB I-es csapatunkban.

Nagy nem egyedül szerződik kölcsönbe Szentlőrincre, hiszen Andrija Drljo is vele tart az NB II-es klubhoz. A 19 éves bosnyák U21-es válogatott támadó ősszel négy bajnokin játszott felnőtt csapatunkban, míg az NB III-ban 12 mérkőzésen kapott lehetőséget.

Mint ismert, a klubnál szerepel kölcsönben Biben Barnabás és Törőcsik Péter is, míg Kovács Máté a tavaszi idényre csatlakozik az NB III-as csapatunkhoz.

Szintén a másodosztályban folytatja kölcsönben Kosznovszky Márk, aki ősszel hat bajnokin játszott az NB I-ben.  A 19 éves középpályás a Tiszakécske együttesét erősíti majd a következő hónapokban.

A tavaszi idényben is eddigi klubjánál szerepel kölcsönben Lehoczky Roland (Ajka), Bíró Bence (PMFC), Varga Bence (Kecskemét), Bese Balázs, Zuigéber Ákos (Budafok), Szerencsi Miklós (Dorog), Winter Dániel (Békéscsaba)."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC