nb1.hu

A forduló gólja: mosolygott a kérdéseken a Gyirmót edzője – videók

Nyilván téma volt Szegi Vince bombája.

Kegyetlenül nagy góllal szerezte meg a vezetést a vendégcsapatnak Szegi Vince, a Gyirmót jobb oldali védője az MTK ellen az idegenben 3-0-ra megnyert mérkőzésen. Ráadásul a gyengébbik lábával sikerült eleresztenie a precíziós jellegű föld-levegő rakétáját, a cikk aljára beágyazott videót tényleg érdemes megtekinteni.

Érthető módon, a sajtótájékoztatón is téma volt a Szegi-bomba, a Nemzeti Sport és az nb1.hu kérdéseire Csertői Aurél vezetőedző széles mosolyok kíséretében válaszolt, hiszen hasonló szellemben lettek feltéve.

Honlapunk ugyanis egészen pontosan azt kérdezte Csertőitől, aki korábban kiváló csatár volt, rengeteg gólt szerzett, volt magyar bajnok és kupagyőztes is, 11-szer meg válogatott, hogy be is mutatja-e a játékosainak a kivitelezést az edzéseken.

A Gyirmót nagyon fontos győzelmet aratott, már 12 pontos 12 forduló után, de Csertői azt is elmondta, hogy a 11 forduló alatt szerzett 9 pontjuk (a bajnokság első harmadáról beszélt), kevés lehet az álmuk megvalósításához, ha ezt az átlagot hozzák a következő két etapban is.

Azaz Csertői ismét a frankót mondta…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC