nb1.hu

Beszélt-e Stöger az edzőváltás követelésekről Kubatovval?

Tokmac elmondta, kibékült-e Uzunival.

Sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros a Celtic elleni Európa-liga mérkőzés előtt, az eseményen Peter Stöger vezetőedző és Tokamac vett részt.

Stöger szerint, ha csak annyin múlna a Celtic elleni meccs, hogy kicsit agresszívabban kellene játszaniuk, mint Skóciában, akkor nagyon könnyű dolguk lenne, de ez távol van az igazságtól. A hazai pályát hatalmas előnynek tartja, ugyanis itt megverték a Slaviát, valamint a Betist és a Young Boyst is megszorongatták. A győzelem kulcsa a kemény védekezés és a szurkolók buzdítása lehet.

Az nb1.hu az alábbi kérdést tette fel a Ferencváros vezetőedzőjének:

Magyarország az edzőváltások és az edzőváltás követelések egyik őshazája, de Kubatov Gábor egy ma megjelent interjújában megerősítette a mestert az állásában. Beszélt-e vele erről? A Fradi elsődleges célja a magyar bajnoki cím megszerzése, vasárnap a listavezető Kisvárdához látogatnak, ez befolyásoló tényező-e a holnap mérkőzéssel kapcsolatban?

,,Nem és nem a rövid válaszom."

A kinti mérkőzést alaposan kielemezték, amiből kiderült, hogy az első gólnál nem helyeztek nyomás a Celtic támadóira, mert ha elég területet hagynak nekik, akkor azt ki is használják. Ilyen hibák már nem férnek bele ezen a szinten.

Stöger szerint a kisebb visszaesésnek az lehet az oka, hogy egy előrelépés előtt kisebb hátralépések vannak. A szezon előtt a legfontosabb cél a bajnokság megnyerése volt. Elmondása szerint, sokan azt várják a Fraditól, hogy minden meccset megnyerjen, de a valóság nem ilyen. A Celtic ellen nem ők a favoritok, de a szurkolók segítségével sikerülhet a pontszerzés.

Tokmac szerint a Celtic az egyik legerősebb ellenfelük, mióta nemzetközi meccseket játszanak, ráadásul a szélső védőiket különleges módon használják. 

Az Uzunival való összetűzéséről így nyilatkozott:

,,A Myrtoval való összezördülés csak egy apróság volt, amit azóta megbeszéltünk és lezártuk az ügyet. Az előző meccsen ennek már nyoma se volt.

EURÓPA-LIGA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ
G-CSOPORT

21.00: FERENCVÁROS–Celtic (skót) (Tv: M4 Sport)

FRISSÍTÉS:

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC