nb1.hu

Hivatalos: Ezer Vasas-szurkoló lehet a lelátón

Budapest – Két újabb vendégszektort is megnyitnak Dunaújvárosban.

Ahogy azt csütörtökön megírtuk, az nb1.hu több forrásból is úgy értesült, nem kell majd a szurkolói kártya, és 984 angyalföldi is bemehet majd az MTK-Vasas mérkőzésre. Értesüléseink beigazolódtak, ugyanis hivatalossá vált, hogy az angyalföldi szurkolóknak nem kell kártya a bejutáshoz.

 

A mai, április 29-i dunaújvárosi megbeszélésen, melyen részt vett a Fejér megyei Rendőrkapitányság valamint a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság képviselője, az MTK részéről, Domonyai László klubigazgató, valamint Polyák Balázs, a Vasas részéről, Vancsa Miklós ügyvezető, Keresztúri András technikai vezető és Békési Balázs a XIII. kerületi Rendőrkapitányság részéről, a Vasas futball mérkőzések felelőse.

 

A felek olyan megoldásban egyeztek meg, amely a magyar labdarúgás céljait hivatott követni, és a stadion infrastrukturális lehetőségeit, és az MLSZ előírásait maradéktalanul betartva úgy döntöttek, hogy a lehető legtöbb nézőnek, szurkolónak biztosítsanak lehetőséget az MTK-Vasas bajnoki labdarúgó mérkőzés megtekintésére.

 

„Köszönettel tartozunk mindkét rendőri szervnek és azok képviselőinek, de leginkább az MTK vezetésének, akik a futball és szurkolók mellé állva biztosították az emberek bejutását. Hangsúlyozni szeretném, hogy az MTK és annak vezetése dönthetett volna más módon is.

 

Ezen hozzáállását a Vasas köszöni, és szeretné, ha a két klub korábbi kimondottan jó kapcsolata továbbra is fennmaradna” – írja a vasasfc.hu

 

A tárgyaláson a felek a következőkben maradtak:

 

Az MTK-Vasas bajnoki mérkőzésre a Vasas szurkolóknak nincs szüksége szurkolói kártyára a belépőjegyek megvásárlásához.

 

A mérkőzésre a korábban hirdetett egy szektor helyett három szektor kerül megnyitásra, amelyre a pontosság igénye nélkül közel 1000 szurkoló foglalhat helyet. Fontos megjegyezni, hogy a Vasas FC saját szurkolóinak biztosítását magára vállalja a stadionon belül, ezért fokozottan kérjük szurkolóinkat a sportszerű szurkolásra, mert minden nem a futballpályára való cselekedet, bekiabálás és egyéb ügyekért a Vasast terheli a felelősség, mind anyagi, mind erkölcsi szempontból.

 

Az MTK-Vasas mérkőzésre – szurkolói kártya nélkül – jegyet lehet vásárolni a Fáy utcai Vasas FC földszintes irodájában, pénteken 15:30 és 18:00 óra között, valamint szombaton 12:00 és 14:00 óra között.

 

A helyszínen is lehet majd venni belépőt, ám a Dunaferr Arénánál mindössze két vendégpénztár lesz nyitva 15:00 órától, ahol így várhatóan hosszú sor alakul majd ki.

 

Az előzetesen megnyitott 378 fős vendégszektor két oldalán lévőt is megnyitották, így további 660 Vasas drukker buzdíthatja a csapatot a helyszínen. (A középső 378 fős szektorba már péntek délre elfogyott minden jegy!) 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC