nb1.hu

BL: igaza lett Peter Stögernek

Mesterhármas is volt a meccsen.

FC PRISHTINA-FERENCVÁROS 1-1

Magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Ferencváros Koszovóban, ezzel 6-1-es összesítéssel jutott a Bajnokok Ligája következő körébe. Az első meccshez hasonlóan sokáig jól tartotta magát a Prishtina, még egyenlíteni is tudott Uzuni első találata után, azonban a 80. percben már teljesen elfáradt a hazai csapat, amit a Fradi ki is használt és az albán légiós mesterhármast szerzett.

Peter Stöger a meccs előtt azt mondta, hogy nehéz meccsre számít, igaza is lett. A mérkőzés zárt kapus volt, nem lehettek jelen a szurkolók, de a jövő heti, budapesti meccsen már ott lesznek és minden bizonnyal hatalmas löketet adnak majd a csapatuknak.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: MYRTO UZUNI

Remekül és nagyon veszélyesen futballozott, ráadásul ő szerezte a Ferencváros mindhárom gólját. Amennyiben nagyobb szerencséje van akár többet is lőhetett volna, de így is nagyon szépen teljesített.

A MECCS KULCSMOMENTUMA: UZUNI MÁSODIK GÓLJA

1-1-nél kicsit megjött a koszovóiak kedve, azonban Uzuni második találata teljesen összetörte a Prishtinát. Ezután nem sokkal később jött is a harmadik gólt, ami már csak a hab volt a tortán.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:

49. p.: Tokmac harcosan vitte előre a labdát, majd Uzunit indította, aki az ötös bal sarkától a kapus lábai között a hálóba találat. 0-1!

67. p.: A második félidőben becserélt Hoti egy jobb oldali szögletet követően a bal alsóba fejelt, szinte teljesen üresen. 1-1!

80. p.: Civic adta be a labdát a tizenhatos bal sarkától, amire Uzuni érkezett kiváló ütemben és a kapu közepébe lőtt. 1-2!

86. p.: Uzuni passzolt Tokmackhoz, aki átverekedte magát egy védőn és tíz méterről kapura lőtt, ám ezt még hárította a koszovóiak kapusa. A kipattanóra Uzuni csapott le, akkor jobbról, éles szögből a kapuba lőtt. 1-3!

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

Jövő kedden este 8-tól hazai pályán lép pályára a Fradi. Az, hogy ki lesz az ellenfél, hamarosan eldől.

JEGYZŐKÖNYV:

BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ
1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FC Prishtina (koszovói)–Ferencvárosi TC 1–3 (0–0)

Pristhina, Fadil Vokrri Stadion, zárt kapuk mögött. V: Kopriwa (Luxemburgi)
Prishtina: Nika – B. Krasniqi, Zyba (Hoti, 52.), Bekteshi, Mici – Lilaj (Bardokhu, 64.), Boshnjaku, E. Krasniqi – Mankenda, O. John (Shabani, 60.), Kryeziu. Vezetőedző: Zekirija Ramadani
Ferencváros: Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Blazic, Civic – Somália (Vécsei, 70.), Haratin – Uzuni (Redzic, 88.), Nguen (Baturina, 89.), Mak (Zubkov, 61.) – R. Mmaee (Sigér D., 70.). Vezetőedző: Peter Stöger
Gólszerzők: Hoti (67.), ill. Uzuni (49., 80., 86.)

FRISSÍTÉS: SZERDA, 7.02

BL: meglepődött a Fradi edzője, megvan a következő ellenfelük is – reakció – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC