nb1.hu

Hollandiából érdeklődnek a Fradi magyar tehetsége iránt

Remek évet tudhat maga mögött.

Nagyszerű bajnoki évet tudhat maga mögött Szánthó Regő, aki az FTC kölcsönjátékosaként a ZTE-ben nyújtott olyan teljesítményt, hogy a kék-fehérek híveinek az egyik legnagyobb kedvence lett. És persze olyat is, amivel több klub figyelmét is felkeltette.

Szánthó eddig 28 NB I-es mérkőzésen lépett pályára a pályafutása során, ezeken a meccseken 10 gólt szerzett eddig. Érdekesség, hogy az összes gólját a 2020/21-es bajnokságban szerezte és 1 alkalmat leszámítva (akkor pont a ZTE ellen játszott 2 percet a Fradi játékosaként) az összes élvonalbeli mérkőzését is a jelzett időpontban élhette át.

A 21 éves Szánthó olyan jól játszott és olyan szép és fontos gólokat szerzett, hogy a ZTE mindenképpen szerette volna megtartani, de az FTC visszarendelte a felkészülés kezdetére.

Szánthó vissza is tért a Fradihoz, ám a Bajnokok Ligájába eddig nem nevezte a Ferencváros, így a mai, Prishtina elleni mérkőzésen sem volt benne a keretben.

Az nb1.hu holland forrásokból úgy tudja, hogy a Willem II csapatánál felvetődött Szánthó megszerzésének a lehetősége, mert a holland klub állítólag tegnap eladta Mike Trésort, akinek a pótlását meg kell oldania a klubnak, az egyik kiszemelt meg Szánthó lehet, amit jelez, hogy holland újságírók is érdeklődtek már az nb1.hu-nál a támadóval kapcsolatban.

FRISSÍTÉS:

19.56:

BL-selejtező: nem a levegőbe beszélt az FTC ellenfelének edzője – NB1.hu

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC