nb1.hu

BL: visszatér a Fradi Tábor

Kubatov Gábor is üzent.

ÍME, A GREEN MONSTERS KÖZLEMÉNYE:

,,AMIÉRT OTT A HELYÜNK A LELÁTÓN

Az első és legfontosabb, hogy kedden este 6-kor a Ferencváros Bajnokok Ligája selejtező mérkőzést játszik és hosszú idő után ez az első alkalom, hogy a B-Közép újra ott lesz a lelátón. Elfoglaljuk a kapu mögötti szektorokat és lehetőleg minél nagyobb létszámmal, hangerővel és szenvedéllyel beindítjuk a 2021/22-es évadot.

Nemcsak a csoportkör közelében kell majd megmutatni magunkat és eszmélni, hogy a lelátón a helyünk. Ott kell lenni egy álmos, nyári, hétköznap késő délutáni, látszólag sima meccsen is. Igen, a keddi ilyen lesz. De kedden kezdődik minden! És nekünk ott kell lennünk a kezdetektől, hogy a végén mikor magasba emeljük a BL trófeát (mert szabad-e nem megcéloznunk azt?!) hátradőlve elmondhassuk, hogy mi végig a csapat mellett voltunk.

Párszor előfordult már, hogy hosszabb-rövidebb kényszerű távollét után visszatértünk a lelátóra, de remélhetőleg hasonló, vagy egyéb egészségügyi okok miatt, soha többé, senkinek nem kell távolmaradnia. Mindenki tegyen meg mindent a saját és mások egészségéért, vigyázzunk egymásra, mert az újabb menetelésben mindenkire szükség lesz! Mindenkire!

Visszarázódva a magyar válogatott csodálatos EB szereplésének mámorából, kezdjük meg az újabb varázslatot! Adjunk további hitet, erőt és alapot a magyar foci fejlődésének, melynek soha el nem értéktelenedő záloga a Ferencvárosi Torna Club és a körülötte 122 éve épülő nemzeti közösség. Aminek szerencsés tagja vagy Te is! 

Hozzájárulni mindehhez, a TV elől azonban, nem fog menni! 

Tudnivalók!

Ferencváros – Pristhina 
2021.07.06 
18:00

Gyülekező 17:00-től a lelátón, egységesen ZÖLDBEN!"

ÍME, KUBATOV GÁBOR ÜZENETE:

,,Lehet, hogy a magyarok számára az Eb véget ért, de nekünk, fradistáknak nincs megállás! 

Megkezdjük a BL-menetelést, aztán rajtol a bajnokság is. Alig kell már aludni párat és itt a derbi is! 

A Fradi tábora megmutatta nemcsak a válogatottnak, hanem az egész nemzetnek, hogy mi vagyunk a legjobbak. A feladatnak azonban még koránt sincs vége!

Tartsanak velünk, mert a 12. játékos nem hiányozhat egy meccsről sem!

Irány a Groupama! Irány a BL! Irány a 33!"

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC