nb1.hu

Amerikában, az MLS-ben folytatja a dobogós gárda középpályása

Chicago – Jelenlegi klubja kérésére nem történt még bejelentés.

Tengerentúli sajtóinformációk szerint Khaly Iyane Thiam, az MTK középpályása az NB I-es szezon végén az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire együtteséhez igazol át.  A csnchicago.com és a chicagonow.com is erről adott hírt – jelentette az nso.hu.

 

„Aláírt szerződésünk van egy fiatal középpályással – mondta Nelson Rodriguez, az MLS-ben szereplő együttes vezérigazgatója. – A bejelentést nem tesszük meg még egy hétig vagy tíz napig, mert ez a játékos jelenlegi klubjának a kérése. A mostani csapatának még több fontos meccse van.”

 

„A szerződtetett játékos középső középpályás, úgy hisszük, nagy erősítés lesz a számunkra, bővíti a lehetőségeinket. Harcos labdarúgó, akinek kiváló a fejjátéka. Arra számítunk, hogy május elején már nálunk lesz. Kölcsönbe érkezik, de opciónk lesz a megvásárlására.”

 

Bár a vezérigazgató nem nevezte nevén a játékost, mindkét oldal, valamint a csakfoci.hu is arról számolt be, Thiam lesz az. A szenegáli középpályás a 2015–16-os idényben az MTK alapemberévé vált, 33 tétmérkőzésen (közte 28 bajnokin) lépett pályára és 3 gólt szerzett.

 

Thiam új klubjában együtt játszhat a korábban a Videotonban futballozó salvadori Arturo Álvarezzel.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC