nb1.hu

Eldőlt Dzsudzsák sorsa, de valamit meg kell magyarázni! 

Hivatalos bejelentés és a kiegészítés!

"A DVSC kedden szerződést hosszabbított a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázzsal.

Bár a magyar sajtó több csapattal is “összehozta”, Debrecenben folytatja pályafutását a magyar válogatott társrekordere, Dzsudzsák Balázs. A saját nevelésű középpályás tavaly szeptemberben tért vissza klubunkhoz, a bajnoki címmel és feljutással zárult Merkantil Bank Ligában a gárda vezére volt, kedden pedig újabb 1 évre elkötelezte magát a Loki mellett.

A csapatkapitány a szerződés aláírása után őszintén nyilatkozott a dvsc.hu-nak, s az interjúban elmondta: szeretné, ha megtelne a Nagyerdei Stadion" – áll a Loki közleményében.

Az Újpest és a DVSC is kinézte magának a középpályást – NB1.hu

 

Hozzátesszük, a Loki vezetői nyilván azt értik azalatt, hogy a sajtó Dzsudzsákot összemosta több csapattal, hogy a Honvéd szerette volna leigazolni  ÉS EZ TÉNY, mint ahogyan az is, hogy Szerhij Rebrov, az al-Ain FC vezetőedzője maga nyilatkozta azt, hogy szívesen venné, ha Dzsudzsák visszatérne a csapathoz.

A debreceniek nyilván Dzsudzsák ottani népszerűségének próbálnak segíteni, hiszen sokan nehezteltek volna rá, ha nem marad. 

A Loki vezetői azt értik félre, hogy Dzsudzsákról nem azt írta a sajtó, hogy elmenne, hanem, hogy őt hívják máshová, AMI VISZONT DZSUDZSÁK ÁZSIÓJÁT ÉS ÍGY A LOKIÉT IS NÖVELI.

AMI MEG JÓ DOLOG!

Ahogy Dzsudzsák nyilatkozik és beszél a Lokiról és a hosszabbításról, pont ezt támasztja alá!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC