Az Újpest és a DVSC is kinézte magának a középpályást

Már télen is volt ajánlata.

Forrás:

Már április 8-án jeleztük, hogy Tajthy Tamás távozhat Siófokról. Ezt egyébként tegnap a klub be is jelentette.

Siófok: távozhat az Újpestben bemutatkozott középpályás

59 NB I-es meccsen játszott már. Fontos pontot szerzett szerdán a középcsapat Soroksár otthonában a bennmaradásért harcoló Siófok. A sárga-kékek jelenleg a 17., helyen vannak 31 szerzett ponttal, ugyanúgy, mint ahogyan a 18., Kazincbarcika és a 19. Szentlőrinc, a fontos különbség az az említett gárdák között, hogy két utóbbi kieső helyen van.

Tajthy egyébként az Újpest játékosaként mutatkozott be az NB I-ben, de játszott Pápán, Mezőkövesden és Győrben is, mielőtt Siófokra került. Az NB I-ben eddig 59 alkalommal lépett pályára, 1 gólt szerezve.

Mint akkor írtuk, a középpályás iránt érdeklődött az NB II-ből az egyik feljutásra esélyes csapat, ám akkor annak a klubnak a vezetősége úgy döntött, nem költenek a téli átigazolási szezonban átigazolási díjra.

Eldőlt Dzsudzsák sorsa, de valamit meg kell magyarázni! - NB1.hu

"A DVSC kedden szerződést hosszabbított a 108-szoros válogatott Dzsudzsák Balázzsal. Bár a magyar sajtó több csapattal is "összehozta", Debrecenben folytatja pályafutását a magyar válogatott társrekordere, Dzsudzsák Balázs. A saját nevelésű középpályás tavaly szeptemberben tért vissza klubunkhoz, a bajnoki címmel és feljutással zárult Merkantil Bank Ligában a gárda vezére volt, kedden pedig újabb 1 évre elkötelezte magát a Loki mellett.

Az nb1.hu úgy tudja, Tajthy jelenleg az Újpesttel készül, de honlapunk információi szerint a DVSC is szívesen szerződtetné az egyébként igen kiváló képességekkel rendelkező középpályást.

Legfrissebb híreink