nb1.hu

Huszti Szabolcs elmondta: ezért van új posztja Dzsudzsák Balázsnak

Dolgoznak az erősítéseken.

"A DVSC bajnokként jutott vissza az NB I-be, a tavaszi szezon pedig rengeteg fordulatot és szakmai érdekességet tartogatott. Az elmúlt hónapokról és persze a jövőképről Huszti Szabolcs edzővel beszélgettünk" – jelezte a dvsc.hu, ebből az interjúból idézünk. 

"– Két játékos is új szerepkörben tűnt fel, Dzsudzsák Balázs amolyan mélységi irányítóként, Bévárdi Zsombor kvázi jobbhátvédként, és ki lehet jelenteni, hogy mindkét húzás bejött.

– Kezdjük Bévárdi Zsomborral. Jobbhátvédségét kényszerhelyzet szülte Kusnyír Erik kiállítása és eltiltása miatt, de Zsombi abszolút élt a lehetőséggel, később nem volt okom rá, hogy változtassak. A poszt védekező részét illetően sokat tanult, de még sok munka vár rá, ezzel együtt akár még hosszú távon is megoldást jelenthet. És akkor Dzsudzsák Balázs. Végig, már az első közös meccs előtt biztos voltam abban, hogy Balázsnak ez a megfelelő pozíció, hiszen játékintelligenciája, technikája kimagaslik még az NB I-ből is, azonban koránál fogva nem száguldozhat egyfolytában, így ez a poszt neki a legoptimálisabb. Remekül futballozott, nagyon fontos a szerepe a csapatban.  

Loki: a sportigazgató az erősítési tervekről nyilatkozott – NB1.hu

 

– Nyilván még korai, de adódik a kérdés: mekkora vérátömlesztés kell a keretnek?

– Egyeztettünk és folyamatosan egyeztetünk Tőzsér Dániel sportigazgatóval, megbeszéltük, milyen posztokra szeretnénk játékosokat, és azt is, hogy milyen típusú labdarúgókra van szükségünk. Zajlik a munka."

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC