nb1.hu

Edzőt keres a DAC: hogy kerül a képbe Dárdai Pál?

Frappáns felvetés az újságírótól.

Az előző héten az nb1.hu is beszámolt arról, hogy Bernd Storck távozott a Dunaszerdahely csapatától. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya közös megegyezéssel bontotta fel a szerződését. Storcktól a stafétát Németh Antal vette át, de a megbízatása csak az idény végéig szól.

Dunaszerdahely: bejelentették Storck utódját – NB1.hu

 

 

A dunaszerdahelyi vezetők már gőzerővel keresik Storck végleges utódját. A sportolunk.sk szerint három név szerepel abban a bizonyos kalapban. Az egyik jelölt Vladimír Weiss lehet, aki legutóbb a grúz válogatott szövetségi kapitányaként tevékenykedett. Weiss állítólag ismét klubnál vállalna munkát, ami erősítheti a DAC pozícióját.

Weiss, Hapal, Holoubek? Ki lehet a DAC következő edzője? – Sportolunk.sk

 

Szintén esélyes lehet a posztra Pavel Hapal, aki korábban a szlovák válogatottnál is letette a névjegyét. David Holoubek ugyancsak szóba jöhet, ő a Rózsahegynél ért el szép eredményeket.

A cikk végén a szerző frappánsan felveti, hogy nyártól valószínűleg Dárdai Pál is szabad lesz. Azért mi erre a forgatókönyvre nagyon minimális esélyt látunk, és az újságíró is csak a vágyát fogalmazhatta meg, de annak nem sok realitása van, hogy Dárdai legyen a Dunaszerdahely új vezetőedzője.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC