nb1.hu

Szalai Ádám miatt is nehéz döntést kell meghoznia a Mainz vezetőedzőjének

Elképesztően fontos meccsük lesz.

A 15., azaz a bennmaradásért harcoló Mainz a Bielefeldet fogadja holnap délután a német bajnokságban, mondani sem kell, elképesztően fontos lesz a találkozó mindkét, életéért küzdő csapat számára.

A mainziaknál nagy kérdés, hogy ki lesz a gárda centere, és ez olyannyira igaz, hogy még a gigászi Kicker is külön cikkben foglalkozik a témával.

A posztra Robert Glatzel és a mi Szalai Ádámunk az esélyes, ám a hivatalos kezdőcsapat csak a találkozó kezdete előtt lesz ismert egy órával.

Die Frische spricht für Glatzel und gegen Szalai

Mainz 05 hat alle Spieler zur Verfügung, Trainer Bo Svensson muss auf mehreren Positionen knifflige Entscheidungen treffen. Eine der härtesten ist die Auswahl des Mittelstürmers. Steht Robert Glatzel oder Adam Szalai in der Startelf? Wer kommt rein, wer startet im Sturm der Mainzer? Robert Glatzel (vorne) oder Adam Szalai.

Glatzel már vágott két gólt a szezonban, Szalai viszont még nem, ám utóbbi a magyar válogatott három vb-selejtezőjén két gólt is szerzett, mindhárom mérkőzésen kimagaslóan jól játszott. Andorra ellen nem talált ugyan be a kapuba, de legalább két gól megszerzéséből tevékenyen kivette a részét.

Bo Svensson vezetőedző leszögezte, hogy nagyon jó Szalainak és a klubnak is, hogy a magyar csatár jól játszott a válogatottban, ráadásul a cikk is leszögezi, hogy Szalait nemcsak a góljai minősítik, hanem az a hatékony munkája is, amit labda nélkül tesz meg a klubcsapatáért is.

Svensson kijelentette, a kezdőcsapatot illetően a center poszton van a legnehezebb dolga a döntése meghozatalában.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC