nb1.hu

Kalmár Zsolt sérülése: reménykedhetünk

Boldogan tért haza és ezt láttuk is.

Minden magyar futballbarát a szívéhez kaphatott, amikor Marco Rossi, a válogatottunk szövetségi kapitánya Andorra legyőzése után azt nyilatkozta az M4 Sportnak, hogy a mérkőzésen megsérült Kalmár Zsolt lehet, hogy még az Európa-bajnokságon sem játszhat majd.

Persze hozzátette, hogy további vizsgálatok várnak még a középpályásra, amit Kalmár is megerősített tegnap reggel az MLSZ Facebook-oldalának adott videónyilatkozatában, amiben egyébként megköszönte az aggódó és a jobbulást kívánó üzeneteket is.

Reggel egyébként már beszámolt arról az nb1.hu, hogy az olvasóink jelzéseinek hála hírt adhattunk arról, hogy Kalmár Zsolt a feleségének ajándékozta Robert Lewandowski mezét, amit a Magyarország-Lengyelország találkozó után cserélt el a sajátjára a világ legjobb centerével.

Magyar-lengyel: Kalmár Zsolt ajándéka a menyasszonyának – fotó – NB1.hu

 

Mikor a fotót megpillantottuk, a neje és a saját maga nyilvános Instagram-sztorijába is belenézett még tegnap délután az nb1.hu, és ezekben azt láthattuk, hogy Kalmár mosolyogva, sántikálás nélkül érkezett haza az otthoniak legnagyobb örömére.

Az nb1.hu egyébként több forrásból is úgy értesült, hogy tegnap valóban vizsgálaton vett részt Kalmár Zsolt, és az első diagnózisok szerint nem annyira súlyos a sérülése, mint az elsőnek Andorrában tűnt.

Ám azt, hogy mikor térhet vissza, még mindig nem lehet pontosan tudni, ennek a megállapításához újabb vizsgálatokra lesz szükség.

Ám reménykedhetünk, mert egyelőre annyi a lényeg, amit megismétlünk, hogy nem annyira súlyos a sérülése, mint első ránézésre tűnt.

FRISSÍTÉS:

13.15:

Kalmár sérülése: örülhet a középpályás – NB1.hu

 

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC