Kalmár sérülése: örülhet a középpályás

Hamarosan kiderülhet, mennyit kell kihagynia.

Forrás: Réti Zsolt

Az nb1.hu jelezte elsőként a mai nap során, hogy a jelek szerint mégsem annyira súlyos Kalmár Zsolt sérülése, amennyire elsőre látásra tűnt. Kalmárt az Andorra elleni vb-selejtező során kellett lecserélni. 

Kalmár Zsolt sérülése: reménykedhetünk - NB1.hu

 

Az MTI bejelentéséből kiderül, hogy szerencsére igazunk lett:

"Nincs szakadás Kalmár Zsolt térdében, így a magyar labdarúgó-válogatott középpályásának várhatóan nem kell hosszú időt kihagynia.

Az M1 aktuális csatorna információi szerint az MRI-vizsgálat kimutatta, hogy az Andorra elleni szerdai világbajnoki selejtezőn megsérült futballistának a bal térde külső részében nyúltak meg a szalagok. Az első szakvélemények alapján a dunaszerdahelyi DAC játékosára rehabilitáció, erősítés és fizioterápia vár a következő néhány hétben, de bízik benne, hogy májusban újra teljes értékű munkát végezhet.

Magyar-lengyel: Kalmár Zsolt ajándéka a menyasszonyának - fotó - NB1.hu

 

    
"Remélem, holnap már jó hírekkel tudok szolgálni, hiszen úgy érzem, a fájdalom folyamatosan múlik. Egy kisebb vérömleny van a térdemben, annak kell most felszívódnia, számomra most minden nap számít. Nagyon örülök, hogy nincs szakadás, hiszen az több hónap kihagyást jelentett volna" - mondta Kalmár az M1-nek.

Még egy friss hír Kalmár és Schäfer sérüléséről - NB1.hu

 


    
Arra kérdésre, mennyit kell pontosan kihagynia, a végső választ várhatón szombaton adja meg egy térdspecialista, miután megvizsgálta Kalmárt."

FRISSÍTÉS:

SZOMBAT, 21.44:

Kalmár sérülése: nagyon rossz hír érkezett - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink