nb1.hu

Kövesd-ZTE: megfogyva bár, de törve nem

Folytatódik Pintér Attiláék sorozata?

Szerdára is három meccs jutott az NB I 24. fordulójában, a napot a Mezőkövesd és a ZTE összecsapása indítja.

Pintér Attila csapata 12 tétmeccse veretlen, ebből 10 volt bajnoki. A bajnokságban viszont a legutóbbi három meccsét nem tudta megnyerni a Kövesd, a Fradi, az MTK és a DVTK ellen is csak döntetlenre futotta a csapatnak. 23 meccs alatt 31 pontot gyűjtött a gárda, így jelenleg csak 6 pontra van a veszélyzónától, viszont csak ötre a harmadik helytől. Ha Pintérék tudják tartani a jó formájukat, akkor az sem elképzelhetetlen, hogy a következő szezonban a nemzetközi tétmeccseket is játszhat a csapat.

Győzelmi kényszerben van a ZTE, hiszen a kedden nyert a Honvéd, így jelenleg a 11. helyen tanyázik a csapat. Ráadásul Boér Gábor helyzetét az is nehezíti, hogy az előző meccsen kiállították Tanasint, valamint Bojan Sankovicnak összegyűlt az öt sárgalapja, így ő se léphet pályára, viszont Szépe János már újra a csapattal edz. A meccs előtt Boér Gábor is arról beszélt, hogy bár meg vannak fogyatkozva, de fontos összetartaniuk:

,,Nem vagyunk könnyű helyzetben a kialakult szituáció miatt. Most kiemelkedően fontos, hogy összetartsunk. A Mezőkövesd egy kemény ellenfél, utoljára tőlünk kaptak ki és jó szériát futnak. Nehéz mérkőzés vár ránk, pláne így megfogyatkozva. Ettől függetlenül, akik rendelkezésre állnak a maximumot fogják nyújtani a találkozón. Extra teljesítményre lesz szükség a srácoktól, mert pontot, pontokat akarunk elhozni a kövesdiektől!"

A találkozó 15.15-kor kezdődik.

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC