nb1.hu

Molde-Fradi: határozott norvég cél – REAKCIÓK

Rebrov nem a televízió mellett ült.

Sokáig emlékezetes mérkőzésen játszott 3-3-as döntetlent a Ferencváros a norvég Molde otthonában a Bl-selejtező harmadik körében. A találkozó gólokban, fordulatokban és videobírós ítéletekben is gazdag volt, utóbbiak verték ki a biztosítékot a legtöbbeknél.

A Fradi egyébként már vezetett 2-0-ra, a végén viszont a magyar bajnoknak kellett egyenlítenie, viszont így is jó előjelekkel várhatja a visszavágót.

A két szakvezető, mérkőzés utáni nyilatkozataiban is központi témát szolgáltattak a videobírós jelenetek.

Erling Moe, a hazaiak szakvezetője a következőket nyilatkozta a norvég televíziónak:

„Nem igazán értem, hogy mi alapján lett tizenegyes az egyik kezezésből, miért nem lett a másikból, amikor a két szituáció majdnem teljesen ugyanaz volt. Egyébként nyernünk kellett volna, annak ellenére, hogy könnyű gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek. A második félidőben mindent beleadtunk, emiatt büszke vagyok a csapatra, még ha az eredmény miatt kissé csalódottnak is érzem magam. Győzni megyünk Budapestre, jeleztük, hogy képesek lehetünk sikert elérni a magyar fővárosban.”

Szerhij Rebrovnak az értékelését a FradiMédia szolgáltatta a közvélemény számára:

„ A Molde hazai pályán játszott, próbált intenzívebben játszani annál, ahogyan a Qarabag ellen tette az előző fordulóban. Mi erre is készültünk, de persze nem könnyű minden tervünket végre is hajtani. Főként azután, miután kapsz egy gólt, és az ellenfél ezzel komoly önbizalmat kap. Komolyan ki kell elemeznünk ezt a meccset, és felkészülnünk a visszavágóra, Budapesten biztos vagyok benne, hogy másmilyen találkozót játszunk majd. Nagyon komolyan kell vennünk a hazai találkozót. Én nem a tv mellett ültem, nem láttam mi történt az első és a második szituációnál. Mivel van VAR, úgy gondolom, jó döntés született. Onnan, ahol én álltam, nem látszott rendesen, mi történt.”

A visszavágót jövő hét kedden 21 órától rendezik meg a Groupama Arénában.

FRISÍTÉS: 8.44

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC