nb1.hu

Mezőkövesd-ZTE: egál és óriási bírói hiba – GÓLOK TÖRTÉNETE

Három helyett kettő találat, de megérdemelt pontosztozkodás.

MEZŐKÖVESD-ZTE 1-1

Az NB I 2. fordulójának nyitómeccsén a Mezőkövesd a ZTE-t fogadta. Az első félidőben előbb Nagy Dániel révén a kövesdiek szereztek szabályos, ám les miatt meg nem adott gólt, majd Vass Patrik találatával az aktívabb Zalaegerszeg szerezte meg a vezetést a 37. percben. A második játékrészre feljebb lépett a vendéglátó, Kuttor Attila remek cseréje, Jurina pedig egyenlített. A hátralévő fél órában mindkét csapat távoli lövésekkel próbálkozott, végül igazságos döntetlen született.

A MECCS FŐSZEREPLŐJE: A KÉT CSAPAT KÉT VEZÉREGYÉNISÉGE

A DVTK elleni nyitómeccsen is jól, a tavalyi formáját előidézve mozgott és irányított Cseri Tamás, most is vezére volt a vendéglátónak – nem rajta múlt, hogy az egy gólpassza nem kettő lett a hivatalos jegyzőkönyvben. Hasonlóan megérdemli az elismerést Babati Benjamin is, remek assziszttal szolgálta ki Vasst, hasonlóan főszereplő lehet kereten belül a ZTE-ben, mint Cseri a matyóföldieknél.
 

A MECCS KULCSMOMENTUMA: NAGY DÁNIEL MEG NEM ADOTT GÓLJA

Kommentár nélkül: egészen érthetetlen partjelzői ítélet… Egyébként akadt még megkérdőjelezhető ítélete a játékvezetői csapatnak a másik oldalon is, hasonlóan lesgyanús szituációknál.

A GÓLOK TÖRTÉNETE:  

37. perc: Zseniális találat: Babati remek átadását követően Vass Patrik lő közelről, szép mozdulattal Szappanos hálójába. 0-1

62. perc: Létszámfölényben a Mezőkövesd, Cseri passzol a csereként beállt Jurinához, aki ballal lő, a labda pedig megtalálja az utat a rövid sarokba. 1-1

A KÖVETKEZŐ FELADAT:

A Mezőkövesd Paksra látogat, a ZTE a Ferencvárost fogadja.
 

JEGYZŐKÖNYV

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Mezőkövesd Zsóry FC-ZTE FC 1-1 (0-1)

Mezőkövesd, 2018 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Jurina (62.), illetve Vass P. (37.)
sárga lap: Sankovic (51.), Zivko (75.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Vadnai, Guzmics, Katanec, Lakveheliani (Eperjesi, 81.) – Besirovic (Vajda, 61.), Cseri, Berecz, Szeles – Szerderov, Nagy D. (Jurina, 59.)
ZTE FC: Demjén – Tanasin, Zivko, Lesjak, Bobál D., Gergényi – Sankovic, Vass P. (Kovács B., 67.), Bedi – Babati (Zimonyi, 89.), Szánthó (Koszta, 51.)

A tabella a linkre kattintva érhető el.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC