nb1.hu

Sepsi: összebalhézott a felcsúti kölcsönjátékos és az edző

Mindeközben fontos infót kaptak történelmük egyik legnagyobbnak ígérkező meccséről.

A gsp.ro beszámolója szerint nagy a feszültség a Sepsi OSK-nál. Mint ismert, a sepsiszentgyörgyi klub az előző két bajnokiját elveszítette, a Iasi elleni, vasárnapi bajnoki után (1-3) hétfő délben a csapat vezetőedzője, Leo Grozavu és a 22 éves középpályás, Fülöp Lóránd balhézott össze.

Állítólag a közös csapatebédnél a tréner megütötte a Puskás Akadémia alkalmazásában álló, kölcsönben a Sepsinél szereplő játékost, akinek a telefonja is összetört. Hogy mi volt az oka az incidensnek, nem tudni, ám a ledöbbent szentgyörgyi játékosok még a rendőrséget is ki akarták hívni. 

A gsp.ro megkereste az ügyben a Sepsi vezetőségét, akik elismerték, hogy volt feszültség az érintettek között, ám tettlegességig nem fajult a dolog, csupán a rossz eredmények okozta frusztráció tört ki vita formájában a felekből, és már minden rendben, készülnek a csütörtöki, Iasi ellen kupaelődöntő-visszavágóra. 

Incident grav la Sepsi: Leo Grozavu și-ar fi lovit un jucător

 

Mindeközben a román labdarúgó-szövetség (FRF) úgy döntött, a Román Kupa döntőjét nem az eredetileg tervezett Craiován, hanem Ploiesti-en rendezik meg – közölte az MTI.

A szervezet keddi közleményében kiemelte: a változtatásra azért volt szükség, mert az országban még mindig jelen van a koronavírus, ezzel a lépéssel pedig a fináléba jutó együttesek számára lerövidítik az utazást a helyszínig. Amíg Ploiesti Bukaresttől északra található 60 kilométerre, addig Craiova a román fővárostól nyugatra van 230 kilométerre. A július 22-i döntő egyik résztvevője pedig biztosan bukaresti együttes lesz.

A sorozat jelenleg az elődöntőknél tart, amelynek első felvonásán az FCSB – a korábbi Steaua – vendégként 3-0-ra legyőzte fővárosi riválisát, a Dinamót. A visszavágót szerdán rendezik. A másik párban a Sepsi otthon 5-1-re kerekedett a Iasi fölé, és várja a csütörtöki, idegenbeli visszavágót. Az új helyszín a már szinte biztosan finalista Sepsihez is sokkal közelebb van az eredetinél.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC