nb1.hu

FTC: Orosz Pál szerint két dolog kell a BL-csoportkörhöz

A szurkolóknak is köszönetet mondott.

A Ferencváros megvédte a bajnoki címet az NB I-ben. A zöld-fehérek az elsőségüknek köszönhetően ismét a BL-selejtezőben indulhatnak. A tervek szerint augusztusban kezdődik a kvalifikáció a legrangosabb európai kupában. 

Orosz Pál vezérigazgató szerint nagy bravúr és szerencse is kellene ahhoz, hogy a Fradi bekerüljön a csoportkörbe.

"Fantasztikus idényen vagyunk túl. Az egész a harmincadik bajnoki címmel kezdődött, amivel jogosultak lettünk a Bajnokok Ligája-selejtezőre. Féltettek minket a Ludogorectől, de szépen vettük az akadályt. Nem megyek végig az összes meccsen, a lényeg, hogy elértük a csoportkört.

 

A Ferencváros a jelenlegi háttérrel Európa Liga-csoportkörös klubnak mondható, a célunk a BL-csoportkör, de legyünk reálisak, ahhoz nagyon nagy bravúr és szerencse is kell.

 

Az ősszel átvettük a vezetést a tabellán, és utána nem engedtük ki a kezünkből az első helyet, meggyőző fölénnyel nyertünk, hiszen az utolsó fordulókban már bajnokként léptünk pályára. A Ferencvárosnak van egy olyan karakterisztikája, hogy ellenünk mindig nyerni akartak, főleg úgy, hogy bajnokok voltunk, így nehéz volt a címvédés. Szeretném megköszönni a sok munkát a csapatnak, a stábnak és azoknak is, akik nem jutnak képernyőre, de nagyon sokat tesznek a sikerért a háttérben. Köszönet jár a szurkolóknak is, a hazai pálya mindig hatalmas előnyt jelentett a számunkra" – nyilatkozta Orosz Pál a fradi.hu-nak.

 

A Ferencváros az utolsó fordulóban a Mezőkövesd együttesét látja vendégül. 

Fradi: Dibusz mehet, két védő nemet mondott a kérőjének – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC