nb1.hu

Mozgalmas hétvégéje volt a Lokinak – ÖSSZEFOGLALÓ

Mély gödörben van a DVSC.

Kapkodhatták a fejüket az elmúlt napokban a DVSC szurkolói. A csapat előbb fontos pontokat hullajtott a sereghajtó Kaposvár ellen. Az 1-1-es döntetlen után a vezetőség megköszönte Vitelki Zoltán munkáját. A cívisvárosi csapat a bajnokság hajrájának Kondás Elemérrel vág neki. Cikkünkben összefoglaltuk az elmúlt napok eseményeit. 

Péntek, 21.54: 

A Kaposvár ismét kibabrált a Lokival. Az NB I-től búcsúzó Rákóczi a két győzelem után ezúttal döntetlent játszott a DVSC-vel. A Nagyerdei Stadionba kilátogató drukkerek már a meccs alatt is füttyel "jutalmazták" a cívisvárosi játékosok teljesítményét.

A Kaposvár megint kibabrált a Lokival – a gólok története – NB1.hu

 

Szombat, 12.40:

Szombaton az nb1.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a lefújás után a szurkolók egy csoportja (kb. 250 fő) be akart menni az öltözőbe, de ezt a kutyás rendőrök megakadályozták. Vitelki a drukkereknek elmondta, mindenki számára óriási csalódás az 1-1-es végeredmény.

Kutyás rendőrök védték a Loki játékosait a dühös szurkolóktól – videó – NB1.hu

 

Szombat, 12.59: 

Vitelki Zoltán a sajtónak azt nyilatkozta, hogy görcsösnek érezte a csapatát. A tréner arra is rávilágított, hogy nem értett egy-két dolgot. Hozzátette, megérti a szurkolók reakcióját. 

DVSC-Kaposvár: Vitelki megérti a szurkolókat – reakciók – NB1.hu

 

Szombat, 17.30:

Az nb1.hu-n már szombaton megjósoltuk, hogy valószínűleg Vitelki állásába fog kerülni a kínos döntetlen. Cikkünkben azt is jeleztük, hogy Kondás Elemér térhet vissza a DVSC-hez.

DVSC: ultimátum után – Kondás visszatérhet – NB1.hu

 

Vasárnap, 10.35: 

A DVSC bejelentette, hogy Vitelki Zoltántól elköszön a csapat. A hajdúságiak közleményéből az is kiderült, hogy Kriston István sem marad a klubnál. Vitelki 12 bajnokin irányíthatta a szebb napokat látott Debrecent.

Loki: edzőváltás! – NB1.hu

 

Vasárnap, 10.50:

Újabb DVSC-közlemény, amiből kiderül, hogy Kondás Elemér váltja Vitelki Zoltánt a kispadon. Kondás 2011 és 2016 között már dirigálta a hajdúsági alakulatot. Jó munkát végzett, amit a két bajnoki cím és a két Magyar Kupa-siker igazol. Kondás munkáját Dombi Tibor is segíti.

Loki: megvan az új edző! – NB1.hu

 

Vasárnap, 14.38:

"Nincs sok időnk, 3 hát alatt 6 mérkőzést kell játszani, szerda-szombat ritmusban, tehát olyan sokat nem tudunk edzeni. Szeretnénk kicsit stabilizálni a csapatot, mert nagyon sok gólt kap a csapat. 50 gólt kapott 27 mérkőzésen, az nagyon soknak minősíthető. Az lenne a jó, ha ez fordítva lenne, 50-et rúgtunk volna és kaptunk volna 38-at. Az másabb lenne, mert akkor több pontunk lenne" – nyilatkozta Kondás Elemér a székfoglalójában.

Kondás visszatért: nincs sok idejük – állítja – NB1.hu

 

Vasárnap, 16.44:

Csőstül jön a baj a Lokinál, hiszen Haris Attila kidőlt a sorból. A középpályásnak a Kaposvár elleni meccsen sérült meg a válla. Harisra műtét és hosszú kihagyás vár. 

DVSC: hosszú időre kidőlt az alapember – NB1.hu

 

Vasárnap, 18.47:

Az edzőváltást követően Szima Gábor is elmondta a véleményét. A DVSC elnöke szerint Vitelkivel nem jöttek az eredmények, ami gondot jelentett. Kondástól azt várja, hogy valamilyen módon tartsa bent a csapatot.

Edzőváltás, kiesésveszély: megszólalt a Loki tulajdonosa – NB1.hu

 

Hétfő, 17.03:

Ahogy már fentebb jeleztük, Kondás Elemér munkáját a Loki legendája, Dombi Tibor is segíteni fogja. Dombi elmondta, nagy vágya volt, hogy egyszer a DVSC pályaedzője legyen.

DVSC: Dombi Tibor vágya – NB1.hu

 

Ilyen előzmények után utazhat a fővárosba a DVSC. A piros-fehér klubra kedden sorsdöntő meccs vár az Újpest otthonában. Ezen a meccsen kiderül, hogy Kondás mennyire tudta felrázni a legénységet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC