Loki: edzőváltás!

Hivatalos bejelentés.

Forrás: dvsc.hu

ÍME A DVSC BEJELENTÉSE:

,,Távozik a DVSC vezetőedzői posztjáról Vitelki Zoltán. A télen kinevezett szakember segítője, Kriston István sem folytatja a munkát csapatunknál.

Vitelki Zoltán négy veretlen mérkőzéssel kezdett a Loki kispadján, ám az azt követő hét találkozójából csak egyet tudott megnyerni, a többin egyaránt vereséget szenvedett.

 

DVSC: ultimátum után - Kondás visszatérhet - NB1.hu

 

 

A legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Kaposvár ellen, amely együttesünk mumusának számít, hisz idén a megszerzett tizenegy pontjából hetet ellenünk szerzett.

Vitelki Zoltán az év eleje óta tizenkét bajnoki mérkőzésen irányította a DVSC-t, mellyel háromszor nyert, háromszor döntetlen ért el és hat vereséget szenvedett. A kialakult helyzet miatt a váltás mellett döntöttek a felek.

A két szakembernek további sok sikert kívánunk!"

Az NB I eddigi edzőváltásai - ÉRTÉKELÉS - NB1.hu

Hétfőn került bejelentésre, hogy távozott a posztjáról Nebojsa Vignjevics, az Újpest vezetőedzője, aki a szakvezetők közül a legrégebb óta dolgozott az NB I-ben. Vignjevics helyét Predrag Rogan vette át, a csere miatt összeszedtünk az eddigi edzőváltásokat és azok eredményességét az NB I-ből. 2019. szeptember 3-4.

FRISSÍTÉS, 10.50:

Loki: megvan az új edző! - NB1.hu

Forrás: dvsc.hu ÍME A DVSC BEJELENTÉSE: ,,Mint ismert, távozik a DVSC vezetőedzői posztjáról a télen kinevezett Vitelki Zoltán, akinek munkáját Kondás Elemér veszi át. Klubunk egykori sikeredzője nem ismeretlen a Loki-szurkolók számára, hisz 2011 és 2016 között már ült a Loki kispadján.

14.04

Máris meglehet a Lokitól elküldött edző új csapata

 

Legfrissebb híreink