nb1.hu

Edzői értékelések a keddi bajnoki és MK-mérkőzésről

Békéscsaba - Vignjevics szerint az Újpest akarata érvényesült.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Újpest FC jutott a Magyar Kupa fináléjába, miután a sorozat elődöntőjének második mérkőzésén 1–1-es döntetlen ért el Békéscsabán a fővárosi együttes. A visszavágót a mérkőzést közvetítő M4 sportcsatorna kamerái előtt értékelték a szakvezetők.

 

 

Zoran Szpisljak (Békéscsaba): – Gratulálnom kell a csapatomnak, mert a négy közé bejutni már nagy dolog. Így elmondhatom, hogy jól teljesítettünk ebben a sorozatban. Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy bejutunk az elődöntőbe, abban a pillanatban aláírtuk volna. Megszereztük a vezetést, úgy éreztük, még egy gól bennünk van, de az Újpest egyenlített, ami nekünk már sok volt.

 

Nebojsa Vignjevics (Újpest FC): – Mindenek előtt gratulálok a Békéscsabának. Tudtuk, hogy a hazaiak mindent megtesznek a győzelemért és a továbbjutásért, de a mérkőzés nagy részében a mi akaratunk érvényesült. Az egyenlítő gólnak köszönhetően megérdemelten jutottunk tovább. Természetesen megünnepeljük a sikert, utána pedig megnézzük, ki lesz képes pályára lépni a Debrecen elleni bajnoki mérkőzésen. Sok csapatnak sok problémája van, így nekünk is a bajnokság hajrájára, de azért küzdünk, hogy meglegyen a második hely.

 

Az MTK nyerte a 20. fordulóból elhalasztott találkozót, miután a kék-fehérek a legvégén mattolták a Paksot. A két tréner így értékelte a keddi mérkőzést. 

 

MTK-Paks 1-0

Teodoru Vaszilisz (MTK Budapest): – Tíz napja, 4-1-es vereséget szenvedtünk Pakson, de kijöttünk a pofonból, a Békéscsaba és a Diósgyőr ellen négy pontot szereztünk. Ma tompábbak voltunk ugyan, de nagy akarattal, türelmesen futballoztunk, és ismét érvényesült a futball törvénye. Baki feje nagyon kellett, ezért hoztam be. A szombati, Ferencváros elleni találkozóig feltétlenül fel kell frissülnünk. Gratulálok a srácoknak, nagyon fáradtak voltak, de a szívük és az akaratuk meghozta a sikert. 

 

Csertői Aurél (Paksi FC):– Nehéz mit mondani, pozitívumot és negatívumot sem szeretnék. Játszottuk, amit tudunk, és megpróbáltunk nyerni. Nagy fegyelmezetlenségből kaptunk gólt, ez elfogadhatatlan. A célunkat már elértük, bent maradtunk, de fontos, hogy akik utánunk vannak, ne érjenek be minket. Gratulálok ellenfelünknek!

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC