nb1.hu

Koronavírus: az FTC ötletét használja fel az Operatív Törzs

A Fradinál jól működött a rendszer.

A Varga Rolanddal és Szerhij Rebrovval kapcsolatban írt cikkünkben már elmeséltük, hogy a legutóbb lejátszott fordulóban, az FTC-Kaposvár mérkőzésre a koronavírus miatt új rendeletet léptetett életbe a mérkőzést megrendező sajtóosztálya.

Varga Roland: tökéletes mondat Szerhij Rebrovtól – NB1.hu

 

Mint írtuk, a mérkőzésre már nem mehettek be a klubok sajtóosztályait és az M4 Sport munkatársait leszámítva a sportújságírók, ám attól még a lefújás utáni, szokásos, sőt kötelező sajtótájékoztatót megtartotta az FTC, legalábbis Szerhij Rebrovval kapcsolatban. Máshol nem volt fél vagy egész sajtótájékoztató sem, mert nem volt kinek megtartani, az FTC-nél viszont gondoltak a sajtón keresztül a közvéleményre.

A sztorinak az volt a lényege, hogy Rebrov kiült a sajtóterembe a lefújás után a tolmáccsal, Volly György sajtófőnök meg felolvasta nekik a sajtó által, a mérkőzés vége után 15 percig elküldött kérdéseket, amiket Rebrov élő videoközvetítésben megválaszolt. 

A rendszer jól működött, szakmailag és technikailag is.

Utóbbival kapcsolatban fontos viszont megjegyezni, hogy azóta sokkal többen vannak otthon és sokkal, de sokkal többen neteznek, és bármikor előfordulhat, hogy fennakadások lesznek az internetezésben, bár a szolgáltatok azt ígérték, mindent megtesznek azért, hogy ez ne következzen be.

Fontos leszögezni: arról nincs információnk, hogy a Fradi ötletét elkérték-e, egyeztettek-e róla a felek, de attól még szombaton így működött az FTC sajtóosztálya.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC