nb1.hu

Győri kézilabdázó rabolta el a magyar válogatott játékos szívét

Kiderült, mi okoz közöttük kisebb feszültséget.

A Bors értesülései szerint Vida Máté a Győri Audi ETO KC kézilabdázójával, Fodor Csengével alkot egy párt. A Dunaszerdahelyben futballozó Vida és a kedvese Győrben élnek. Vida elmondta, Csengének köszönhetően egyre jobban megkedveli a kézilabdát.

"Nemcsak mentálisan motiváljuk egymást, hanem a gyakorlatban is: legutóbb én mentem el vele a győri sportcsarnokba, és dobott nekem kapura. Bár sokat nem sikerült kivédenem, jól éreztük magunkat.  Új volt nekem ez a sport, de most már hónapok óta járok ki Csenge meccseire, és nagyon tetszik. Ő is érdeklődik a foci iránt, amikor tud, kijön megnézni, sőt, még dekázni is tud" – nyilatkozta a Borsnak a 6-szoros válogatott középpályás.

A Dunaszerdahely magyar válogatott játékosa BL-csapathoz igazolhat – NB1.hu

 

Vida egyébként azt is elárulta, kisebb vita a tévé miatt szokott közöttük lenni.

"Hétköznaponként könnyebb a helyzet, ott általában csak foci megy a tévében, de hétvégén már nehezebb, amikor a kéziben BL-meccseket rendeznek, a fociban pedig bajnokikat. A végén azonban mindig megegyezünk" – fogalmazott a futballista. 

A 24 esztendős Vida ebben a szezonban 30 tétmeccsen jutott szóhoz a DAC-ban, fellépései során négy találatot szerzett. A játékos értékét a Transfermarkt 700 ezer euróra becsüli. Korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy Vida klubot válthat a nyáron, hiszen felkeltette a Slavia Praha érdeklődését. 
 

He means everything..

2,030 Likes, 17 Comments – Fodor Csenge (csenge.23) on Instagram: "He means everything.. "

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC