nb1.hu

Bármelyik pillanatban aláírhat a DAC játékosa Lengyelországba

Az orvosi vizsgálatokon már átesett.

Mint korábban beszámoltunk róla, szemet vetett a lengyel címvédő a DAC magyar játékosára, Vida Kristopherre.

 

Újabb magyar játékos igazolhat Lengyelországba? – NB1.hu

Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy Tamás Márk nemrég elhagyta a Diósgyőr csapatát. A 26 esztendős védő a lengyel bajnokságban érdekelt Śląsk Wrocław ajánlatára bólintott rá. Szlovákiai sajtóhírek szerint Tamás példáját követheti Vida Kristopher. A bumm.sk cikkében azt állítja, hogy a Piast Gliwice elöljárói már felvették a kapcsolatot a dunaszerdahelyiekkel.

 

Vida hétfőn hétfőn érkezett meg a Felső-Sziléziában elhelyezkedő Piast Gliwice-hez, ahol már az orvosi vizsgálatokon is átesett – írta meg a sport.interia.pl. A lengyel oldal szerint a lényegi dolgokban megállapodtak a felek, már csak néhány apróbb részlet van hátra. Vida ebben a szezonban 25 meccsen lépett pályára, ezeken 8 gól mellett 4 gólpasszt is adott.

A lengyel címvédőre ráfér a segítség a támadások szervezésében és bejezésében, a play-offot érő helyeken tanyázó csapatok közül holtversenyben a második legkevesebb gólt szerezte a csapat ebben az idényben. Jelenleg a hatodik helyet foglalja el a Piast Gliwice 37 ponttal, 8 pontra van tőlük az első Legia Warszawa 23 forduló után.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC