nb1.hu

ZTE: edzőváltás?

Csere lehet a kispadon.

Az újonc ZTE nehéz helyzetben van. A kék-fehér együttes a 11. helyen áll a táblázaton, a legutóbbi 4 bajnokiján csupán 1 pontot szerzett. A gárda a hétvégén a Honvédtól szenvedett 2-0-s vereséget.

Honlapunk információi szerint a vezetőség megköszöni Dobos Barna munkáját. A trénertől Márton Gábor veheti át a stafétát. Márton legutóbb a Siófoknál dolgozott, de korábban a Pécsnél és a Kaposvárnál is munkát vállalt.

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – válogatott a Haladásnál – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

A zaol.hu értesülései szerint Márton már a Paks-Zalaegerszeg összecsapást is a helyszínen tekintette meg. A portál hozzátette, hogy a hétfői edzést sem Dobos Barna tartja az egerszegi játékosoknak.

Honvéd-ZTE: Trónok harca a lelátón – reakciók, videók – NB1.hu

A Honvéd-ZTE meccsen több dolog is bebizonyosodott. Egyrészt az, hogy a szurkolói szubkultúra nemcsak arról szól, hogy a táborok a saját csapataikat biztatják, hanem arról is, hogy vannak ellenségeik, de barátaik/szövetségeseik is, és ha az élet úgy hozza, akkor bizony a másik segítségére sietnek.

A ZTE a hétvégén az Újpestet fogadja, ha minden a tervek szerint alakul, már Márton Gáborral a kispadon.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC