nb1.hu

Most a Loki szurkolóival lehetne madarat fogatni – reakciók, videók

Nem nehéz kitalálni, mikor lennének még boldogabbak.

Megnyerte első mérkőzését még szombaton a DVSC vezetőedzőjeként Vitelki Zoltán, ráadásul a Loki egyik legnagyobb és legősibb riválisa, a Nyíregyháza ellen. Persze tudjuk, hogy csak edzőmeccsen mérték össze a tudásukat a felek, de el nem tudjuk képzelni, hogy létezik olyan Loki-szurkoló, aki ne örülne mindig tiszta szívvel a Szpari elleni győzelemnek.

És ez persze úgyis igaz, hogyha a Nyíregyháza nyer a Loki ellen, teljesen mindegy, hogy milyen mérkőzésen, akkor a nyírségiekkel lehet madarat fogatni.

Szóval a Loki 2-1-re nyert szombaton, a két szakvezető értékelte is a látottakat.

Nyíregyháza-DVSC felkészülési mérkőzés

Uploaded by Sportstream Livestream on 2020-01-11.

„Az első felkészülési mérkőzést játszottuk. Az első félidőben ellenfelünk a mi eladott labdáinkból került helyzetbe, ezen feltétlenül javítanunk kell, de a játékosok hozzáállásával elégedett vagyok. A helyzetek alapján a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna” – mondta Lengyel Roland, a Nyíregyháza trénere.

„Nem az én személyem volt fontos az edzőmeccsen, hanem, hogy a játékosok minél jobban megvalósítsák azt, amit kértünk tőlük. Emellett persze a győzelem is sokat jelent, főleg, ha viszonylag jó játékkal párosul. Láttam azokat a jeleket, amelyeket gyakoroltunk és megbeszéltünk. Voltak hibák is természetesen, ezeket ki kell küszöbölni, és a játékunkat még tudatosabbá kell tennünk. Viszont a meccsnek volt olyan periódusa, amikor már azt a játékot nyújtottuk, amit elképzeltünk. Lehetett látni, hogy a labdarúgók nagyon akarnak, bár sokszor éreztem rajtuk görcsösséget, kapkodást. Nekem és a stábnak az a feladatunk, hogy hamar túlléptessük ezen őket. Értelemszerűen nekik is sokkal higgadtabban kell teljesíteniünk egyes szituációkban. Összességébe véve ez a találkozó nagyon jó volt kiindulóalapnak. Pozitívak az eddigi benyomásaim. A játékosok hozzáállásával sincs gond, korrekt módon elvégzik a tőlük kért feladatokat. Ha a mérkőzéseken olyan intenzitással tudunk játszani, mint az edzéseken, nagy probléma nem lehet, de tudatossággal kell dolgoznunk. Van még két hetünk, hogy az Újpest elleni nyitányra még pontosabban felkészüljünk” – fogalmazott Vitelki Zoltán.

Nyíregyháza-DVSC 1-2, edzőmeccs, összefoglaló (2020.01.11.)

A Loki győzelmének helyzetei, góljai.

A meccsen Hornyák szerzett vezetést a Szparinak, aki erőszakosan szerzett labdát, szintén erőből megtartotta, majd védővel a nyakán helyezett a kapuba, 7 méterről. A Loki másmilyen típusú találattal egyenlített: Varga nagyjából 16-17 méterről tüzelt futtából, a labda pattanás után kötött ki a kapu bal oldalába. A mérkőzést eldöntő gól sem volt csúnya: Adeniji szintén erőszakosan szerzett labdát, akárcsak Hornyák, majd ügyesen emelt a kapuba.

Nem nehéz kitalálni, a Loki-hívek akkor lennének még boldogabbak, ha Vitelki az első tétmeccsén is győzelemmel debütálna.

EMLÉKEZTETŐ

Nyíregyháza Spartacus – DVSC 1–2 (1-1)
 Nyíregyháza. Vezette: Sándor.
Nyíregyháza: I. félidő:
Nagy M. – Matyi, Talabér, Végső, Csilus – Patvaros, Forgács – Szinanovics, Kártik, Gyurján – Hornyák M. II. félidő: Fadgyas – Magyar G., Szekszárdi, Pejovic, Bálint – Svedyuk, Papp M. – Boda, Ötvös B., Tóth Á. – Kovács N.
DVSC: I. félidő: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér (Haris, 33.), Varga K. – Szécsi, Trujics. II. félidő: Hrabina – Bényei, Pávkovics, Belényesi, Ferenczi – Bereczki, Haris, Baráth, Kundrák – Adeniji, Pintér.
Gól: 1-0 Hornyák (27.), 1-1 Varga K. (33.), 1-2 Adeniji (73.)

DVSC: hihetetlen vád a Békéscsabáról – NB1.hu

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC