DVSC: hihetetlen vád a Békéscsabáról

Egész egyszerűen nem lehet úgy, ahogy állítva van.

Forrás:

Egymás után játssza a Loki az ősi riválisa elleni edzőmeccseket. Szombaton a Szpari vendége volt a DVSC (2-1-re nyertek a debreceniek), míg szerdán a Békéscsabát fogadja Debrecen-Pallagon az akadémián.

A találkozó zártkapus lesz, mint a Loki edzőmeccsei szoktak. Ezzel kapcsolatban a Békéscsaba Facebook-oldalán egy szurkoló érdeklődött, hogy ki találja ki a zártkapus edzőmeccseket. A párbeszédre a mérkőzésről szóló bejegyzés alatt bukkantunk – olvasói jelzés után.

Ezután jött egy döbbenetes válasz a Békéscsabától, vagyis attól az illetőtől, aki a viharsarkiak Facebook-oldalát kezeli. A válasz a következő:

„ A vendéglátó csapat: DVSC. Ettől függetlenül elképzelhető, hogy lesz élő stream. Nem a szurkolóktól félnek, hanem a többi csapat megfigyelőitől - ezért a "titkolózás".

Nos, a válasz teljes képzavar, mégpedig következő miatt:

 

ha a Lokinál valóban félnek az ellenfelek megfigyelőitől, akkor egész egyszerűen nem közvetíti a csapat sajtóosztálya a gárda összes edzőmeccsét élő stream segítségével, de még gólösszefoglalókat sem publikál. 

 

Mert egyébként, azzal, hogya DVSC közvetíti a saját meccseit, nem csak a szurkolóknak kedveskedik, hanem az ellenfeleknek is, akiknek nem kell Debrecenbe utazniuk, hogy kifürkésszék a Lokit...

Arról nem beszélve, hogy évek óta a rendőrség határoz arról, hogy melyik mérkőzésekre (mindegy, hogy tétmeccs vagy nem) mehetnek be a nézők Magyarországon és melyikre nem, kivéve akkor, ha az MLSZ (vagy nemzetközi meccsek esetében az UEFA vagy a FIFA) zártkapus mérkőzésről szóló büntetést nem hoz...

Legfrissebb híreink