nb1.hu

Fradi: jönnek az argentinok?

Rebrov szerint szükségszerű a változtatás.

Megnyerte az év utolsó meccsét az FTC, Szerhij Rebrov csapata a Diósgyőr otthonában nyert 1-0-ra. A mérkőzés lefújása után az M4 Sportnak adott gyorsértékelésében az átigazolási tervekkel kapcsolatos kérdésekre is válaszolt a címvédő/listavezető mestere.

Rebrov elmondta, szezon közben mindig érdemes változtatni a játékoskereten, főleg azért, hogy a kevésbé motiváltak le legyenek cserélve, mert így lehet a legjobban fenntartani a motiváltságot.

CR7 által feltalált góllal nyert a Fradi Diósgyőrben – videók – NB1.hu

 

Mint ismeretes, az FTC másfél héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor elnök elárulta, hogy Hajnal Tamás sportkoordinátor Dél-Amerikában járt játékosokat nézni, hiszen a zöld-fehérek már a nyári, nemzetközi mérkőzésekre is kell, hogy készüljenek, mert az elmúlt években megtapasztalták, vannak bőven olyan játékosok, akiknek fél év kell a teljes körű beilleszkedéshez. Kubatov a jelenlegi csapatból Isael és Tokmac nevét említette, akik eleinte nem játszottak feltétlenül úgy, ahogyan arra számítottak, de az őszi szezonban a Fradi legjobbjai lettek.

Ütközés a levegőben: vér is folyt a DVTK-Fradin – videó – NB1.hu

 

Az nb1.hu Hajnal szakmai kirándulásával kapcsolatban úgy értesült, hogy argentin játékosokat ajánlott elsősorban a vezetőség figyelmébe, olyanokat, akik az ottani bajnokságban olyan csapatokban játszanak, akik a mezőny első felében szerepelnek.

Kubatov egyébként azt is elárulta, hogy Hajnal ajánlásai után Rebrovnak is rá kell bólintania egy átigazolásra.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC