nb1.hu

Fradi-CSZKA: előállítások – megszólalt a rendőrség

A mérkőzés előtti eseményekről adtak ki közleményt.

Mint jeleztük, balhé volt a Fradi-CSZKA meccs előtt a Nagyvárad téren. Mint írtuk: „Szakmai mellett szurkolói szempontból is kiemelt jelentőségű az FTC és a CSZKA csatája. Hát még akkor, ha a vendégek huligán csoportjaihoz a lengyelországi Wizdew, a Partizan és a CSZKA Szófia is csatlakozott. 

A lengyel-magyar barátság egyébként ebben a szubkultúrában is létezik, sőt, kiemelten erős is, ám Wizdew szurkolóit a lengyelek nem tartják lengyeleknek. 

A felek, hogy visszatérjünk a mai eseményekre, a Nagyvárad téren estek egymásnak, az nb1.hu pár pillanattal később ért a helyszínre, onnantól kezdve kezdtük el a forgatást. A rendőrök nagyon feszültek voltak végig, és nem is tudtunk mindenhová elmenni forgatni.”

Közben a rendőrség is megszólalt az eseményekkel kapcsolatban, mivel a következő közleményt jelentette meg:

"A Nagyvárad téren csaptak össze az orosz és a ferencvárosi szurkolók.

A Ferencváros – CSZKA Moszkva labdarúgó mérkőzés előtt 2019. november 7-én 19 óra körül a Budapest IX, Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek, melynek eredményeként garázdaság miatt több személyt állítottak elő. Személyi sérülés nem történt. A környéken a rend helyreállt."

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC