nb1.hu

Fradi-CSZKA: kemény verekedés kezdés előtt – videók

Nem csak moszkvaiak okozták a bajt.

Szakmai mellett szurkolói szempontból is kiemelt jelentőségű az FTC és a CSZKA csatája. Hát még akkor, ha a vendégek huligán csoportjaihoz a lengyelországi Wizdew, a Partizan és a CSZKA Szófia is csatlakozott. 

A lengyel-magyar barátság egyébként ebben a szubkultúrában is létezik, sőt, kiemelten erős is, ám Wizdew szurkolóit a lengyelek nem tartják lengyeleknek. 

A felek, hogy visszatérjünk a mai eseményekre, a Nagyvárad téren estek egymásnak, az nb1.hu pár pillanattal később ért a helyszínre, onnantól kezdve kezdtük el a forgatást. A rendőrök nagyon feszültek voltak végig, és nem is tudtunk mindenhová elmenni forgatni.

Benn a stadionban egyébként a mérkőzést közvetítő Sport TV riportere azt mondta, pont a kocsijuk előtt voltak a legkeményebb jelenetek. A Facebook-posztok alatt több információ is olvasható kommentekben.

A meccsről az élő közvetítés erre a linkre kattintva érhető el

 

22.06: A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE:

A Nagyvárad téren csaptak össze az orosz és a ferencvárosi szurkolók.

A Ferencváros – CSZKA Moszkva labdarúgó mérkőzés előtt 2019. november 7-én 19 óra körül a Budapest IX, Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek, melynek eredményeként garázdaság miatt több személyt állítottak elő. Személyi sérülés nem történt. A környéken a rend helyreállt.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC