nb1.hu

CSZKA-FTC: a moszkvai stadion belső atmoszférája – videó

Fradi gólokról is nyilatkozott a középpályás.

A magyar bajnok Ferencváros csütörtökön a CSZKA Moszkva otthonában lép pályára a labdarúgó Európa-liga csoportküzdelmeinek harmadik fordulójában. Két mérkőzés után mindkét csapat nyeretlen, így a találkozó vesztese rendkívül nehéz helyzetbe kerül a továbbjutás szempontjából. A Ferencvárosnak annyival jobb a helyzete, hogy az Espanyol elleni, idegenbeli 1-1-nek köszönhetően legalább már van egy szerzett pontja.

Moszkvában a Fradi: Rebrov ás Haratin válaszolt az újságíróknak – NB1.hu

 

Az FTC tegnap érkezett meg Moszkvába, majd a stadionba menet megismerkedhettek a küldöttség tagjai a világhírű moszkvai dugóval. És a CSZKA remek, modern stadionjával is, mely nagyjából 30 ezer néző befogadására alkalmas.

CSZKA-Fradi: moszkvai ígéret, nem kímélik magukat – NB1.hu

 

Sigér Dávid a zöld-fehérek középpályása a tegnap esti tréning után elmondta, ahogy beléptek a létesítményben egyből megtapasztalhatták, hogy nemrég készült el, meg azt is, hogy a stadionnak nézők nélkül is van belső atmoszférája.

Sigér hozzátette, szervezett védekezésből tudnak majd olyan támadásokat vezetni, amik majd meglephetik a moszkvaiakat, pláne azért, mert ezekből gólokat is szerezhetnek majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC